Házilag Harley Quinn jelmez? Esetleg olcsón, újat rendelni? (Lehetőleg Magyarországról? )
Figyelt kérdés
A szőke hajú kék-piros ruhásra gondolok. Ha házilag könnyebb elkészíteni, akkor inkább nem rendelek,de ha valaki tud olcsót, nem használtat és nem hetek/hónapok mire kihozzák, azt is megköszönöm!2016. okt. 18. 09:17
1/9 A kérdező kommentje:
Tini lánynak lesz
2016. okt. 18. 09:39
3/9 A kérdező kommentje:
Ok. Más válasz esetleg?
2016. okt. 18. 19:03
4/9 anonim válasza:
Mármint amiben a filmben volt? Mert rajzfilmben teljesen másban van. Most a filmben annyira nem vágom, de az nem ilyen fele piros, fele kék felső és nadrág? Mert akkor turkálsz egy piros meg egy kék felsőt, egy piros meg egy kék nadrágot, megfelezed őket és összevarrod.
5/9 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm arra gondolok. A gyilkos osztag a film c. :)
2016. okt. 18. 19:36
6/9 anonim válasza:
Mondjuk most megnéztem a trailert, többféle ruhában is van benne. Talán a piros-kék naci az állandó és van hozzá fehér, piros és talán kék felsőben is.
7/9 anonim válasza:
Az igazi cosplayer maga varrja a jelmezét.
8/9 A kérdező kommentje:
ne haragudj,lehet én vagyok a hülye, de mi az cosplayer? ha teljesen mást jelent, akkor ez hogy jön ide?
2016. okt. 23. 13:40
9/9 anonim válasza:
Tessék, ő itt egy cospalyer. [link]
Így jön a válaszom a kérdésedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!