Hol lehet harley guenn jelmezt venni?
Figyelt kérdés
2016. okt. 16. 22:03
1/9 A kérdező kommentje:
Quenn
2016. okt. 16. 22:13
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az első választ de a 2.-at nem értem :/
2016. okt. 17. 15:43
5/9 anonim válasza:
Mért akarsz Harley Quinn-nak öltözni, amikor még a nevét sem tudod leírni? Marha egyedi leszel a halloween buliban. Akkor már inkább az ezerszer ellőtt boszorkány vagy vámpír.
6/9 A kérdező kommentje:
Öhm mert neked tökéletes az angol tudásod? Amúgy ha nem zavar kijavítottam kommentbe. Amúgy sgítséget és értelmes választ kérek, nem véleményt!!!
2016. okt. 17. 16:15
7/9 anonim válasza:
Ööö... az a baj, hogy még a javítás sem sikerült. Ezért mondták, hogy fuss neki mégegyszer.
8/9 A kérdező kommentje:
Értem akkor megpróbálom még 1x.
Csapó 1000:
Hol lehet Harley Quinn jelmezt kapni/venni?
2016. okt. 17. 17:57
9/9 anonim válasza:
Ha már te is ugyanolyan divattömeg leszel, mint mindenki, akkor legalább próbáld meg magad összedobni a jelmezt. Nem nagy kaland.
(Imádom, mindenki Harley Quinn lesz, pedig csak a Suicide Squadot látták, és azt, hogy pl kicsoda Méregcsók, csak néznek XD)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!