SOS! Hogyan győzzem meg a tanárt?
Most vagyok végzős, komoly kapcsolatom van, a szalagavatómon szívesen táncolnék a barátommal. A sulinkban sokkal több a lány, így a végzős lányok alsóbb éveseket szoktak felkérni keringőzni. Ez ellen nincs is kifogásom, de nem nagyon ismerek onnan senkit, idegennel pedig nem is tudom... Páran vállalják, de a végén már ez is csak kényszerből megy. Külsőst a szabály szerint nem lehet bevinni.
Hogyan győzzem meg a tanáraimat, hogy táncolhassak a külsős barátommal a szabály ellenére? Volt valaki hasonló helyzetben?
Szülők menjenek be az iskolavezetéshez, többen egyszerre kérjenek engedélyt a kérdező indokaira hivatkozva.
Vagy állítsanak össze olyan koreográfiát a tánchoz, ami kevesebb páros felállásból áll, több a körelem v. más, a páros elemeknél pedig több párváltással lehet operálni.
Mindkét esetre láttam példát. Nem tudom nálatok mi működne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!