Nem adtam be a matek tesztet, hogy győzzem meg a tanárt, hogy beadtam?
Én is csináltam ilyet egyszer, amikor kiosztja a dogát, akkor jelentkezz, hogy te nem kaptad ki.
Én ennyit csináltam és bejött. Persze újra meg kellett írnom, de az már sikerült. Viszont ezt max. 1-2x lehet eljátszani a 4 év alatt, mert azért a tanár se hülye, sejti, hogy mi van... :)
És nem volt furcsa, hogy simán megírtad újra? Ha én egyszer megírom jól és a tanár elhagyja, nem mondanám, hogy ja persze, természetes, átnézem újra és megírom még egyszer.
A többiekkel szemben nagyon nagy szemétség volt ez tőled. De annyit tehetsz, hogy nem teszel semmit. Szólsz, hogy nem kaptad ki és kész.
Miért volt szemétség, nem értem !?
Én azért kérdeztelek titeket, mert nem tudom, hogy milyen hozzáállást mutassak: legyek ideges, hogy elvesztette vagy valami okosabbaz találjak ki ? Nem akarom, hogy gyanús legyen vagy valami és abba se kéne beleegyezzek, hogy újrairjam ha már ' ő vesztette el ', nem ?
Első vagyok! Ne csinálj úgy, mintha ideges lennél, miért lennél az? "Lehet", hogy csak egyszerűen a tanáriban felejtette.
Viszont ez milyen tanárnál van, aki gyorsan kijavítja a dogákat, vagy rajta szokott ülni? Mert ha pár napon belül kijavítja, akkor emlékezhet rá, hogy nem adtad be...ami necces, igaz, erre nem adhat egyest, de nem szeretik a tanárok a sunyi embereket, és esetleg rádszállhat. Én csak azért mertem megcsinálni, mert sokszor egy hónap múlva osztotta ki a tanár a dogát.
És szerintem meg kellene írnod, mert ha elkezdesz tiltakozni, az feltűnő lehet, és még egy oka lesz a tanárnak, hogy sunyinak tituláljon.
Az a baj ha ez most sikerul-marmint elhiszi ,hog beadtad es nem kell ujrairnod-neked sikerelmenyed lesz.Es emiatt az elet mas teruleten is igy probälkozol megoldani dolgokat.Ezzel onmagagadnak es masoknak is kart okozhatsz a kesobbiekben.
Esetleg rendben lehet,hogy igy szereztel magadnak gy kis idot mert nem tudtal felkeszulni-ez talan meg diakcsiny.Ennel tobb mar nem.
Ez az anyag soha nem fog visszakoszonni a tanulmanyaid soran???Mit csinalsz a kovetkezonel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!