Ha az ember felkérik szalagavatóra keringőzni, azt illik elfogadni?
Figyelt kérdés
2016. aug. 30. 18:25
11/22 anonim válasza:
Ha fiú vagy és felkért egy lány (hölgyválasz), illik elfogadni!
12/22 A kérdező kommentje:
Tudom,illene,csak az időm valamiért sajnálom ilyenre
2016. aug. 31. 21:37
13/22 anonim válasza:
Írd meg a lánynak, hogy itt van egy 29 éves diplomás, egyedülálló srác, aki szívesen tanulna vele társastáncot!
10 év korkülönbség nem akadály!
Köszönöm!
14/22 Andizsuzsi válasza:
Ha nem akarsz táncolni, ne tedd, a savanyú uborka ábrázattal táncoló partnernél nincs rosszabb. Viszont mielőbb mondd meg a lánynak, hogy másik partner után tudjon nézni még időben.
Első! A farsangnak mi a csuda köze van a szalagavatóhoz???
15/22 anonim válasza:
Fogadd el!
Hátha utána megjutalmaz egy cum... bármivel :D
Alapvetően a szalagavató után lévő bulik nagyon jók szoktak lenni!!! :D
16/22 anonim válasza:
Bár engem kért volna fel keringőzni szalagavatón egy lány.
Nekem, még az osztálytáncon sem volt partnerem, pedig 10 fiú volt és 20 lány az osztályunkban... :-(
17/22 1Roberto1 válasza:
Semmit se illik elfogadni, mivel egyszer élsz és azt csinálsz amit akarsz egy bizonyos határon belül.
18/22 Bferike válasza:
Vannak dolgok amik csak egyszer vannak az életben.Lehet hogy utolsó lehelletedik bánni fogod azt az időt amit helyette elherdált majd valami tökéletesen felesleges hülyeségre.
19/22 anonim válasza:
Lehet, hogy később bánni fogod, ha nem mész el ;) szóval jól gondold meg.
20/22 Fritzkó Mákiel válasza:
Szerintem az is jó motiváció, ha megpróbálsz ráérezni a csaj mozgására és normálisan csinálod vele anélkül h egymásra léptek. Jó érzés tánc közben ráhangolódni valakire, látszik h még nem próbáltad és nincs ami motiváljon. Pedig ha jól akarod csinálni azt amihez "bezzeg lenne motivációd vele mi" akkor nem árt megtanulni az érzelmi részét a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!