Mit szerettek legjobban a halloweenvban?
Figyelt kérdés
2016. aug. 30. 02:56
11/20 A kérdező kommentje:
#7 gratulálok.#9 lehet hogy nyilvánosan nem ünneplik meg, de attól az emberek még tarthatnak halloweent.Többi válaszoló köszönöm a normális válaszokat.
2016. aug. 31. 09:18
12/20 anonim válasza:
Az a probléma, hogy ha normálisan válaszolunk a kérdésedre (amit én meg is tettem pl.), akkor rögtön le vagyunk pontozva, mert szeretni merjük a Halloween-t... Ez a szokás igencsak keresztbe vágja a fórum lényegét (véleménycsere), és elveszi az ember kedvét a további társalgásoktól.
13/20 anonim válasza:
Egyetértek a 12-essel. És kérdezőként is mindig ezzel szembesülök.
Csak azért, mert szeretem izgalmasabbá tenni az évszakokat, és szórakoztatni magam 1-1 külföldi ünneppel, egyből le vagyok szólva. Hol a szabad vélemény nyilvánítás? A cseresznye a habon pedig, hogy ha moderátornak merem jelenteni, hogy a kérdésemre, vagy egy másik kérdező kérdésére hasonlóan tuskó kommentek érkeznek, le se sz*rják. Ezek is minek vannak itt?
14/20 A kérdező kommentje:
Hát igen, sajnos ilyenek az emberek.A moderátorok meg max.annyit csinálnak hogy törlik a választ.˙(de ezt nagyon ritkán teszik), ráadásul még ,,rá se szólnak" a bejelentettre.
2016. szept. 2. 13:53
15/20 heil cézár válasza:
Azt szeretem benne, hogy nem nagyon ünneplik itthon. Nyugat-majmolás az egész. Sokkal értelmesebbnek tartom a farsangot vagy a busójárást.
16/20 anonim válasza:
Én szeretem a tökfaragást benne de egy kicsit nekem is zavaró hiszen közép Európában NINCS Halloween hanem mindenszentek napja van. Mivel a gyerekek csak azt látják, hogy csoki cukor ezt akarnák ünnepelni. De azt nem tudják hogy egy hülye amcsi babona miatt tartják meg -___-
17/20 anonim válasza:
Ennek az ostobaságnak a befejeződését.
18/20 anonim válasza:
Hangulata miatt.Halloween filmek/jelmezek/dekorációk.
19/20 anonim válasza:
Hú, már alig várom! :) Kikerestem a recepteket, amiket sütünk majd (halloween-i "félelmetes" sütemények), meg megvannak a tökfaragáshoz is a minták.
Lesz beöltözős fotózás, lufik, csokik, játékok... Nagyon jó minden évben. :)
20/20 anonim válasza:
A narancssárga-lila színkombinációt, a sütőtököt, bár én inkább főzésre használom, és az egész kulturális hátterét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!