Zsidóként illik vigyázzban állnom a magyar himnusz alatt?
Bizony gáz.
Mondd meg a szüleidnek, hogy az úttörõk akáhány pontjában is benne volt, hogy "az úttörõl a Himnuszt, a Szóztot és más népek himnuszát vigyázzállásban hallgatja végig". Csodálkoznék, ha Izraelben ezt valami formában nem tanítanák. Persze a "vigyázzállás" nem feltétlenül kötelezõ, de ahogy többen is írták rendesen, egyeesen állni.
( Nem az a követendõ példa, amit valamelyik foci VB-n láttam a tv-ben, hogy az egyik csapat játékosai mialatt a meccs elõtti himnuszt hallgatták, rágóztak és összevssza viháncoltak. Viszont azk focisták, az egy egész más izé. Olyanok, mint "a mi szeretett vezetõnk", bár õ nem rágózik, hanem szotyizik. )
+++
# 4/21 Időpont tegnapelőtt 17:11
Mindettõl teljesen függetlenül SENKINEK aszülei NEM kretének.
Nyilvánvaló, hogy ugyanez a kérdező tette fel ezt a még provokatívabb kérdést is, de itt már kicsit mások a családi kapcsolatok:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__8..
Valami nagy baj lehet veled, kérdező, vagy csak unatkozol?
Lehet igazad van, de szerintem tök más stílusú a két kérdés, meg itt legalább méltóztatik válaszolni a kérdező. A név sem egyezik, sem a címkék. Amúgy is, ha én provokálni akarnék, akkor nem az ünnepekbe írtam volna - amit ötöde annyian olvasnak -, hanem a vallásba.
Az sem biztos, hogy a Benjiro-s kérdés kamu. Nekem úgy tűnik, mintha tényleg egy bizonytalan 15 éves írta volna, nem egy felnőtt provokátor. Rá lehet guglizni a nevére, a többi kérdése is hasonló színvonal, és egyébként sincs bennük rosszindulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!