Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Mit vigyek magammal egy bálba?

Adriennkukac kérdése:

Mit vigyek magammal egy bálba?

Figyelt kérdés
Mit vigyek magammal egy bálba ami akár éjjelig is elhúzódhat? Légyszi csak normális válaszokat írjatok :]

#bálba
2016. aug. 14. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Alkalmi ruhában, cipőben menj. Egy kis táska jó ha van nálad, benne a telefon, sminkcuccok, zsebkendő.
2016. aug. 14. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Gondolom kis/nagyestélyiben leszel. Mindenképp vigyél valami csinos, a ruhádhoz illő felsőt (boleró, kosztüm), ilyenkor már sokszor hidegek az esték. Ha nylon harisnyát húzol, érdemes lehet vinni egy tartalékot, nem foglal sok helyet (én mindig kiszakítom). Ezen kívül ha sminkelsz, akkor valami alap sminkcucc, hogy meg tudd magad igazítani, zsepi, esetleg egy pár hullámcsat, kisméretű fésű. Én a telefont/kulcsot sosem viszem be ilyen eseményekre, mert csak a helyet foglalják az amúgy is kicsi táskámban és feleslegesek :)
2016. aug. 15. 00:59
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :]
2016. aug. 15. 12:09
 4/5 gungasam ***** válasza:
óvszert?
2016. aug. 21. 17:58
 5/5 A kérdező kommentje:
[13 éves vagyok ugyhogy nem lesz ra szuksegem]
2016. aug. 29. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!