Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Mit vigyek magammal és mit...

Mit vigyek magammal és mit kéne inni a házibuliba?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Párommal elutazunk a haverjaihoz szilvesztereni, nem lesz nagy buli talán 5-6an leszünk, csak nem tudom mit vigyek magammal. Nyilván ott maradunk éjszakára is, szóval kéne vinnem vmi pólót amibe majd alszok, meg másnapra ruhát? Illetve szerintetek mit kéne inni? Az baj, hogy eddig bárhol voltunk ált. pezsgőt vagy bort ittam és a vége az lett hogy nem azért kellett hazamenni mert részeg lettem, hanem mert bealudtam...és hát most nem akarok még az éjféli koccintás előtt "kidőlni" :) Valami ötlet, hogy kerüljem el ezt? Köszönöm előre is! :)

2014. dec. 30. 14:39
 1/1 horbeni ***** válasza:
esetleg coca-colát ihatnál, illetve ha pizzát, szendvicset visztek, garantált a siker :)
2014. dec. 30. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!