Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Tudtok ilyent? Valaki tud...

Tudtok ilyent? Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés

Nagyon fura kérés/kérdés lesz, de hátha tud valaki segíteni...

Most vagyok nyolcadikos és tegnap volt a bankettünk. Éjjel csináltunk egy tábortüzet és elégettük azokat a füzeteinket amik már biztos, nem fognak kelleni később. Bár egyikünk sem mondta ki mindnyájan tudtuk, hogy az, hogy elégetjük őket azt is jelenti, hogy a "tűz martaléka lesz" az elmúlt négy év.

Reggel a hamuból gyűjtöttem és egy dobozba tettem, hogy meglegyen emlékbe. Számomra ez a hamu jelképezi az elmúlt négy évet, a kapcsolatunkat és mindent ami mi voltunk. Én úgy érzem, hogy ez a hamu nem csak a füzeteink maradványa, hanem az osztályunk "maradványa" is. Erre a dobozra pedig szeretnék egy idézetet, de nem találtam megfelelőt. Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy ha valaki tud olyant ami ide találna, akkor leírná?

U.i. tudom, hogy ez nem teljesen normális, de nekem nagyon fontos, ezért negatív hozzá szólásoktól kíméljetek. a segítséget előre is köszönöm :)

2016. jún. 18. 12:53
 1/3 anonim válasza:
Szerintem jó lenne az a szöveg amit te írtál le, "a hamu jelképezi az elmúlt 4 évet....." ezt is ra írhatnád sokkal szebb.
2016. jún. 18. 14:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenek voltunk , és marad egy jel,

Amit itt hagyunk, ha indulni kell

2016. jún. 18. 15:23
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon tetszik amit csináltál, ezért keresgéltem egy kicsit:

"A múlt valóság. (...) Nem csupán árnyak kusza halmaza. Ereje van."

Anthony Ryan

"A múltját nem felejti el az ember. Még akkor sem, ha tökéletesen boldog."

Jean Molla

"Vannak dolgok az életben, amiket nem felejt el az ember. Nagyon mélyre fúrják le magukat, megbújnak a fénytelen mélységben."

Samantha Shannon

"Ha már a jövendőbe nem láthat az ember, tekintsen vissza a múltjába; keresse föl szép emlékeit."

Blaha Lujza

Itt egyébként találhatsz elég sok, az emlékekkel kapcsolatos idézetet:

[link]

2016. jún. 18. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!