Honnan éri meg jobban a ruha vásárlán interneten vagy a boltban hol olcsóbb és azért nem olyan gagyi a ruha? Esetleg linkelnétek valami oldalt ga tudtok ilyent?
Figyelt kérdés
2015. máj. 20. 05:10
1/3 anonim válasza:
Boltban jobban megéri és biztonságos is.
2/3 anonim válasza:
Bolt!
Neten lehet hogy olcsóbb, de közel sem biztos hogy azt kapod amit rendelsz és előfordulhat hogy nem megfelelő a méret és nincs cserére lehetőség. Bár ez oldal függő. Én is szoktam pólókat, felsőket és egyéb ilyen dolgokat rendelni netről, de nadrágot és cipőt csakis boltban vásárolok.
3/3 anonim válasza:
Tény, hogy a bolt biztosabb, viszont sokszor 8-szor annyia kerül. Fölsőket, szoknyákat, egyberuhákat, és kiegészítőket én mindig Ebay-ről vagy Dresslink.com-ról rendelek. Múltkor láttam a H&M-ben egy táskát 11.000-ért. Pár napja rendeltem egy hasonlót 1700-ért... Viszont ha nem vagy alacsony és vékon (japán méret), akkor gatyát szerintem ne rendelj ilyesmi oldalakról, ahogyan a cipő se feltétlenül éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!