Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Mikor és hogyan tudtad meg,...

Mikor és hogyan tudtad meg, hogy nem mikulás, télapó, angyal, Jézuska, nyuszi és társaik hozzák az ajándékot, illetve hogyan élted meg?

Figyelt kérdés
Amennyiben még nem tudod ezt, tájékoztatunk, hogy a kérdésünk kizárólag elméleti síkon van feltéve, azaz csak feltételezzük, hgy nem ők hozzák :D

2015. dec. 10. 08:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
7-8 évesen már késztetést éreztem arra, hogy adjak valami ajándékot a szüleimnek, de arra nem emlékszem, hogy ekkor már tudtam-e vagy sem.
2015. dec. 10. 16:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem soha nem mondták a szüleim, hogy a Mikulás, vagy a nyuszi hozná az ajándékot. Helyette elmondták az igazat, hogy egy bácsi öltözik be jelmezbe. :D Nem okozott lelki törést. :)
2015. dec. 15. 14:13
 3/4 anonim válasza:
Én 6 éves voltam mikor tudatták velem a szüleim a nagy igazságot, és tisztán emlékszem, hogy nem lepődtem meg tólzottan. :D
2015. dec. 28. 17:55
 4/4 anonim válasza:
Én kb 8 éves koromban kételkedtem, asztán rájöttem magamtól, szerintem a szüleim is tudták, hogy rájövök.
2016. aug. 6. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!