Felkeltett főnököm fél 11-kor, aztán gépeztem, délben volt ebéd, utána gépeztem, kicsit próbáltam tanulni, néztem sorozatot meg gépeztem. Király, mi?
2015. okt. 24. 00:28
12/18 anonim válasza:
Én délelőtt lustálkodtam. Délután főztem,majd takarítottam, utána sorozatot néztem :D
2015. okt. 24. 00:32
13/18 anonim válasza:
Apám berugott és óbégatott mindenkivel!Hát nem remek?Dehogy is nem!13L
2015. okt. 24. 08:24
14/18 anonim válasza:
Én egy 1956-os forradalomról szóló színdarabon vettem részt az anyukámmal. Eddig nem is figyeltem erre a napra különösebben, de a színdarab egyszerűen nagyon jó volt. Szívettépő, hátborzongató, egész végig futkosott rajtam a hideg, s a sírás kerülgetett, igazi katarzis élmény volt. Ami elszomorított, hogy szeptember 11-én rengeteg ismerősöm posztolt a New York-i események emlékére, tegnap azonban senki sem emlékezett meg a magyar szabadságharcosokról. (Legalábbis az ismerőseim).
2015. okt. 24. 12:38
15/18 anonim válasza:
Október 23 nem ünnepnap szerintem, max megemlékezés.
Reggel idegbaj, hogy elkésünk, utolsó pillanatban csiniruhák vasalása, pakolás, lakás "normalizálása" (hogy 2 nap múlva ne kapjunk sokkot, amikor hazajövünk), aztán laza 4 órás autókázás, este 10-ig teremrendezés, dekorálás, sütiszeletelés.
2015. okt. 27. 17:34
16/18 anonim válasza:
Látom, nem csak engem pontoztak le ennél a kérdésnél. Vajon tudják-e ezek a "kedves kollégák", hogy a kézjelek a válasz HASZNOSSÁGÁT jelentik? :-P
Én még nem pontoztam le itt senkit csak azért, mert "nem teccett a hüle véleménye". Csak a miheztartás végett írtam ezt le, csak itt éa csak most.
2015. okt. 27. 23:49
17/18 anonim válasza:
MUNKÁVAL!
2015. okt. 28. 09:32
18/18 anonim válasza:
sose unnepeltuk, es nem is otthon elek ugyhogy nem tortent semmi .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!