Hogyan telt családi körben az október 23. -ai ünnepnap?
Nálunk ma volt: fűnyírás, diószedés, udvartakarítás, tanulás az elsőssel, főzés, majd este elmentem futni.
40/N.
Sirva eneieltuk el a himnuszt😆
Szerinted a "Magyar"nep tobbsege ünneplik ezt az ünnepet? Vagy inkabb orulek a ennek az egy napnak hogy otthol maradhatnak es nen dolgoznak!
Annyira furi ez a kérdés, mert ez nem olyan, mint a karácsony vagy a húsvét, hogy van egy általánosan elfogadott forgatókönyv, és családonként eltérhetnek tőle.
Nem kellett dolgozni. De hétvégén sem kell, akkor miért nem teszed fel ezt a kérdést? Okt. 23. nem családi ünnep.
3-as:ne kamuzz! ;-)
Kérdező: ahogy más nap is. Mármint hétköznap.
Elmentem 500-ad magammal és felgyújtottunk pár kisebb önkormányzatot aztán magyar zászlóval végig vonultunk a 8.kerületben. :D
Viccet félre téve: Ünnep nap? Csak papíron. Összesen több mint 6 órát voltam úton, de haza értem. :D Lazítottam, semmi olyat amit az "ünnep nap" alkalmával érdemes lenne megemlíteni. :D 22/f
Ünnepnap ? Megmondom őszintén, én semmit nem ünnepeltem október 23.-án
Nincs is semmi okom, sem indokom, hogy ünnepnek tekintsem.
Eljöttünk Prágába, ami a szokásos őrülettel zajlott (soha, sehova nem bírunk időben elindulni.) Mióta megérkeztünk, szuper, sétáltunk, várost néztünk, vacsiztunk, söröztünk.:-) Most pihentetem a lábam a holnapi túrára.
Amúgy több magyar van itt, mint bármilyen más náció, elvétve hallani az utcákon, étteremben, sörözőkben cseh, német, angol beszélgetést, szinte mintha otthon lennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!