Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Ti ünneplitek valamilyen...

Ti ünneplitek valamilyen módon a Halloweent?

Figyelt kérdés
A nem magyar részére gondolok. Például bulit szerveztek iszogattok esetleg beöltöztök?

2015. okt. 20. 19:18
1 2
 11/12 anonim válasza:
Suliban lesz halloween buli arra beöltözök.:)
2015. okt. 23. 17:56
 12/12 anonim válasza:
100%

Igen, már fennt vannak a dekorációk a házban és már ma is ettem a sütőtököt. :) 31.-re lesz mégtöbb halloween-i nassolnivaló, be is öltözöm, párommal majd megyünk moziba horrorozni meg buliba.

Én nem értem sem a halloween sem pl a valentin nap utálatot. Oké, nem magyar szokás, és? Ez nem nezeti ünnep, csak egy vidám nap, amikor fel lehet kicsit szabadulni, semmi rossz nincs benne. Nem Amerikában vagyunk, de attól még átvehetjük az ottani jó dolgokat, ugyanúgy ahogy megnézem az amerikai filmet, meghallgatom az amerikai, vagy más országokbók jövő zenét, megeszem a külföldi kajákat, a mókás külföldi ünnepet is megtarthatom.

2015. okt. 24. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!