Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Hogyan vicceljem meg halloween...

Hogyan vicceljem meg halloween alkalmából a barátaimat?

Figyelt kérdés
Nemsokára itt a halloween és gondoltam megviccelem pár barátomat de csak olyan viccesen h ők is nevessenek rajta
2015. okt. 7. 17:12
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Az megvan, hogy Magyarországon NINCS halloween? Nem ünneplünk külföldi tradíciókat. Inkább hülyének fognak nézni.
2015. okt. 8. 10:50
 2/9 anonim ***** válasza:
37%

Ahogy az első írta, a magyarok nem ünnepelnek Halloween-t.

A magyarok Mindenszentek napját ünneplik november 1-én, amikor megemlékezünk az elhunyt szeretteinkről.

Te meg ebből tréfát csinálnál? Nem hiszem, hogy vicces lenne.

2015. okt. 8. 16:26
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Halloween október 31-én van.

Mindenszentek november 1-én.

Halottak napja pedig november 2.-án.

A témához hozzá szólva: engem baromira nem érdekel ki mit ünnepel vagy mit nem, december 6.-án várja a Télapót vagy karácsonykor, de kicsit vicces évről évre látni, hogy próbálják az üzletek átállítani a lakosságot a mécses vásárlásról a jelmez, dísztök vásárlásra. Én elhiszem, hogy ebben több a pénz, mint a gyertyákban, de akkor is valahogy egyfajta ellenszenvet vált ki.

Jaja. 19/L

2015. okt. 8. 17:11
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Vegyél fel Busó-álarcot!
2015. okt. 8. 18:34
 5/9 anonim ***** válasza:
13%
Az van Magyarországon, amit ünnepelnek...
2015. okt. 8. 20:41
 6/9 anonim ***** válasza:
21%
Utolsó, ennél nagyobb ostobaságot régen hallottam.
2015. okt. 8. 23:32
 7/9 anonim válasza:
27%

A HALLOWEEN IGENIS A LEGKIRÁLYABB ÜNNEP A FÖLDÖN, ÉS NAGYON ÖRÜLÖK, HOGY BEHOZTÁK MAGYARORSZÁGRA!!!

Egyébként...

Dugd el az édességeiket, ilyessz rájul egy műpókkal, jelenj meg ilyesztő jelmezben az édességeikkel és mondj valami ilyeaztőt!

2015. okt. 9. 16:32
 8/9 anonim ***** válasza:
17%

#6 indoklás?

Ha én például úgy döntök, hogy minden évben tartok például "Első őszi megfázás napot" és csatlakoznak hozzám, akkor nem fog érdekelni, hogy az ilyen savanyú hülyegyerekek beleugatnak, hogy ilyen nincs Magyarországon.

2015. okt. 9. 17:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Érdekelne, miért lettem lepontozva.

#2 voltam.

2015. okt. 9. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!