Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Mivel lephetném meg a férjemet...

Mivel lephetném meg a férjemet diplomaosztója alkalmából?

Figyelt kérdés

A férjem jövőhéten államvizsgázik, most szerezte a második diplomáját, amiért én rettentő büszke vagyok rá. :) Nyilván itt olyan dolgok már nem jöhetnek szóba, minthogy "dobjam meg egy tízessel", vagy legalábbis furán venné ki magát. :)

Szeretnék neki valami ajándékot venni és emellett tudatni vele, hogy mennyire büszke vagyok rá! Még is hogyan fejezhetném ezt ki?

Javarészt mindene megvan, nincs semmi, amire különösebben vágyna.

2013. jún. 11. 23:45
 1/10 anonim ***** válasza:
38%
Digitalis kepkeret a kozos fotoitokkal
2013. jún. 11. 23:50
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Készíts neki egy finom ebédet/vacsorát, vegyél pezsgőt és ünnepeljetek! Ha nincs szüksége semmilyen tárgyra, akkor nem azzal lepném meg, inkább élménnyel. :) Pl. 2 drb. színházjegy, élményfürdőbe belépő, mozi, te tudod, hogy mit szeret. :) A 2 jegyet pedig beletenném egy szép borítékba, és írnék bele egy alkalomhoz illő idézetet, de ilyen borítokakat készen is lehet kapni! :)
2013. jún. 11. 23:58
 3/10 acelsziv ***** válasza:
93%

"Mucikám tripperem van"

Tuti, hogy meglepődik. Kijjebb lesz a szeme, mint az orra :D

Egyébként egy finom vacsora, gyertyafényes közös fürdő és egy csodás éjszaka remek meglepetés lehet. Esetleg dobd fel a dolgot egy új, szexi fehérneművel és teljesítsd valamelyik titkos vágyát.

2013. jún. 12. 00:03
 4/10 A kérdező kommentje:

Az ilyen romantikus vacsorákat sokszor elszoktam sütni csak úgy átlag napokon is, vagy ha valami apróbb siker éri, pl. amikor sikerült egy-egy durvább vizsgája, vagy meglett egy aláírása, ami másnak nem és tudtam hogy örül, mint majom a farkának. :)

Különlegesebbre gondoltam, mint egy fehérneműs meglepi vacsis bravúr. :)

A belépők jól hangzanak, azt még ki kell találnom hova is pontosan, de ez egy jó ötlet, köszönöm!

Egyébként egy jobb bőr pénztárcán is járt az agyam, azt tudom, hogy az övé már nagyon torpán van, amúgy sem volt soha egy mutatós darab. Lehet abba teszem a belépőket valahova és egy romantikus vacsora keretében kapja meg. :)

Azért várok még ötleteket!

2013. jún. 12. 00:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Adj neki ejtőernyős ugrást, vitorlázó repülést, bungee jumpingot...élményt es őrültséget a teljesítményért.
2013. jún. 12. 00:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is valami élményajándékra gondoltam. Nézz körül a meglepkék és a feldobox oldalán, nagyon jó dolgokat kínálnak.
2013. jún. 12. 00:58
 7/10 anonim ***** válasza:
ha van hobbija,akkor ahhoz valamit
2013. jún. 12. 02:32
 8/10 anonim ***** válasza:
51%

Személyesebb,ha egy tárgyat gravíroztatsz (minőségi toll vagy különleges ital.

Kedvenc írójától beszerezhetsz dedikált könyvet.

Esetleg a férjed fotóját ráragasztatni az üvegre? Sok helyen vállalnak filmnyomást.

2013. jún. 12. 03:14
 9/10 Boyka01 válasza:
Szerintem várd szexi fehérneműben vegyél. Elő egy üveg bort, lapozzátok át a káma szutrát és hajrá. Ha eljuttok a 20. Oldalig hidd el nem kell más meglepi.:-)
2013. jún. 12. 08:09
 10/10 anonim ***** válasza:

ez a romantikus vacsora-szexi fehérnemű kezd unalmassá válni... :-)

Ez kb olyan, mint mikor az egyszeri férj nyelvlógatva hazaér este a munkából, kinyitja a bejárati ajtót, és az ebédlőasztalon meglátja anyaszült meztelen feleségét, mire felsóhajt:

-Istenem, már megint nem főzött vacsorát!

:-D

Szerintem tényleg vagy élményt, vagy valami hobbijával kapcsolatos ajándékot kellene adnod, mondván, hogy most vége a tanulásnak, és ideje kicsit lazítani. Biztosan jól esne neki :-)

2013. jún. 12. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!