Martasjerg kérdése:
Ismertek valami halloween i mesét?
Figyelt kérdés
most épp nem az iesztő filmekre gondolok hanem gyerekeknek valo halloween es meséket a hotel transzilvánián és a normen en kívül!2015. aug. 31. 15:07
1/10 anonim válasza:
Tim Burtonnak vannak olyan meséi. Pl Halott menyasszony. És a másiknak nem jut eszembe a neve. Valami karácsony-halloween keverék
2/10 A kérdező kommentje:
aha köszi a válaszod sajnos mind a 2 őt láttam! (karácsonyi lidérc nyomás)
2015. szept. 1. 21:21
3/10 anonim válasza:
Nekem két film is eszembe jutott, amit tudnék ajánlani. Igaz nem mesék/animációs filmek, de gyerekeknek való.
- Két tojás száz bajt csinál (1993) [link]
- Boszorkányváros 1998 [link]
(Boszorkányvárosból több rész is van)
Illetve ha felmész egy letöltő oldalra és beírod a halloween kulcsszót lehet, hogy kidob pár külön részt (Pl Tom és jerry, Garfield) ezeknek ha jól tudom van külön részei halloween témában. Talán fent vannak valahol.
4/10 anonim válasza:
Előző vagyok. Eszembe jutott nekem is egy Tim Burton film, ami kicsit halloween-os hanglató, bár ha kedveled a filmjeit, lehet hogy ezt is láttad. :)
- Coraline és a titkos ajtó (2009) [link]
5/10 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat hasznosak és sokat segítettek!!!
2015. szept. 6. 20:23
7/10 anonim válasza:
szellemes kölykök ( kutyás film)
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm egész jónak ígérkezik szerintem meg nézem sőt biztos!!!
2015. szept. 13. 08:15
10/10 A kérdező kommentje:
köszi
2015. okt. 1. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!