Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Rontották már el a karácsonyod?

Rontották már el a karácsonyod?

Figyelt kérdés
Ma egész nap készülődtem az estére segítettem anyunak stb báttyámmal és családjával szoktunk karácsonyozni egy házban lakunk velük (külön részlegen) de ők elkezdtek veszekedni egy hülyeségen ami nekem rossz volt mert még a 16 évem alatt nem volt egy boldog békés karácsonyom szóval nem volt kedvem vacsorázni velük mert mindig ők rontsák el a karácsonyt rossz volt az egész sírásba torkollott ez is és anyutól hiába várom a vigaszt ő azt mondja hogy nem engem bántott a báttyám hanem a feleségét de hát jó...nagyon szomorú vagyok mit lehet csinálni egy ilyen helyzetben? 16/L

2014. dec. 24. 22:31
 1/3 anonim válasza:
100%

Nekem apám három éve elrontja. Máskor is iszik, de ilyenkor különösen sokat. Mikor gyerek voltam, akkor is nagyon sokat ivott, és emiatt nagyon sok balhé volt itthon. Balhék már nincsenek, nem kötekedik, vagy ilyesmi, de elég, ha részegnek látom, előjönnek a régi emlékek, és kész, végem. Már abból tudom, hogy ivott, ahogy köhög, vagy nyitja az ajtót. Gyűlölöm érte. Két napja, amikor vásároltunk, és józan volt, megígértettem vele, hogy ma nem fog inni (vannak napok, amikor nem iszik), reggel is emlékeztettem erre, azt mondta OK, nem felejtette el. De délután 2 körül már láttam rajta, hogy ivott, és ez egyre rosszabb lett. Szóval jó sokat sírtam ma is. Szar érzés, amikor az apád az italt választja inkább, és nem a családot.

Kedvenc ünnepem volt a Karácsony, de idén alig akartam hazajönni. Csak édesanyám miatt tettem. Ha ő nem lenne, az albérletemben karácsonyoztam volna egyedül.

2014. dec. 24. 23:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban, csak én már idősebb vagyok, de nálunk még egy betegség is hozzájön anyukám részéről, ami ezt fokozza, ja, és idén a bunkó szomszédok is rátromfoltak.

Vonulj el, hallgass zenét, nézz filmet, olvass, bármi, ami eltereli a figyelmed, és az se baj, ha sírsz vagy tombolsz, add ki magadból.

Egészséged megvan még? Mert én még le is betegedtem. :-)

Fel a fejjel, nem vagy egyedül, de tanulj ezekből és te csináld majd jobban, ha felnősz.

2014. dec. 24. 23:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat hát igen akkor nektek sem fényes a karácsony 2. Egészséges vagyok csak kicsit megvagyok fázva de hát ez már csak pont az i-re
2014. dec. 25. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!