Csak én szeretem ennyire, és várom a Halottak napját? Más is van rajtam kívül?
Én is nagyon szeretem és mindig várom. Hiába, hogy nekem már elég kevés rokonom van, az édesapám is meghalt 5 éve. Mégsem egy szomorú ünnepként tekintek a Halottak napjára. Ez egy nagyon szép ünnep, nem kell komoran venni szerintem.
Igaz nagyon sok ember nem úgy látja a halált és valaki elvesztését mint én de tovább kell lépni.
A Halottak napja összehozza a családot, elmegyünk olyan rokonok sírjához, akikhez alapból nem nagyon járunk ki. Viszünk virágot, sok szép mécsest és ezzel feldíszítjük legalább egyszer egy évben az adott illető sírját.
Mellesleg nagyon sok a kreatív ember ilyenkor, nagyon sok eszméletlenül szépen kidíszített sírt látok ilyenkor.
És ilyenkor nem csak az van a fejemben, hogy én örülök, hogy meglátogatjuk a sírokat és viszünk mécseseket, hanem az is, aki meghalt és akinek nem nagyon járnak a sírjához. Ha csak egyszer egy évben is de így tudja, hogy nem felejtették el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!