Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Most leszek 9-es, és holnap...

Most leszek 9-es, és holnap fogok menni évnyitóra az új suliba. Szerintetek az baj, ha nem szoknyába megyek, hanem fekete shortba? Folytatom

Figyelt kérdés
Vagy inkább szoknyába menjek? Amúgy egészségügyi suliba fogok menni (ezt csak azért írtam oda, hogy hátha úgy többet tudtok mondani vagy valami xd)(ezt csak azért írtam oda, hogy hátha úgy többet tudtok mondani vagy valami xd)

2014. aug. 31. 14:44
 1/8 Doruss válasza:
0%
Nem tudom, ott milyen az évnyitó, de szerintem nincsen jelentősége, jó a sort is. Bár attól is függ, milyen hosszú az a sort, mert van aki azt mondja, hogy ünnepélyekre nem illik nagyon rövidet venni. De egy évnyitón szerintem nem baj a rövidnadrág.
2014. aug. 31. 14:59
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem meglehetősen illetlen dolog rövidgatyában menni, de hát mindenki maga tudja. Amilyen kamaszlányokat látok, már nem lep meg semmi :(
2014. aug. 31. 14:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szoknyába menj, az tuti jó, nem "rontasz" el akkor semmit sem :) de ha már úgyis a hidegfrontot mondják, szerintem jó lesz egy sötét/fekete hosszú farmer is :) mi is sokszor nadrágban mentünk szoknya helyett (szoknya volt az egyenruhánk egyik része), semmi baj nem lett belőle a 4 év alatt :) de a short az szerintem felejtős. jó sulit, jó ismerkedést és szerezz sok új barátot! :)

egy elballagott 12.-es lány :)

2014. aug. 31. 15:24
 4/8 anonim válasza:
Dejó ideát szlovákiában. Itt metalicás polóban megyünk nincs semmi egyenruhás vacakolás.
2014. aug. 31. 16:10
 5/8 anonim ***** válasza:
37%

Az SzJGer.hu-n a Marbelousse fashion csoportban van egy videó róla. :-)

A link pedig...: https://www.youtube.com/watch?v=myWU3FJbnX8

Megy a zöld pipa?:-)

2014. aug. 31. 18:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Szoknya vagy hosszúnadrág. Szerintem a sort piszokul nem illik ilyen esetben.
2014. aug. 31. 20:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy, akkor menj szoknyába. Ha fiú, akkor hosszúnadrág.
2014. aug. 31. 22:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Itt Magyarországon még létezik az illem, és a jó nevelés is... nyomokban. Mondjuk szerintem Szlovákiában is létezik, csak van akinek már ez is mindegy. Azokra ráhagyják. Szóval szoknya.
2014. szept. 6. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!