Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Ugye idén nem lesz tűzijáték...

Ugye idén nem lesz tűzijáték augusztus 20. -án? Nem fogják erre pazarolni a pénzt!?

Figyelt kérdés
2014. aug. 16. 21:21
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
bocsánat a szóismétlésért, már fáradt vagyok :)
2014. aug. 21. 22:07
 42/48 A kérdező kommentje:

A tűzijátékot sem láthatta mindenkit élőben(nem mintha érdekelne),de mindenki pénzéből fizetik.

Ja,hát azt tudom,hogy akit egyáltalán nem érdekel a környezetszennyezés,azt a kicsi,se nagy sem érdekli.

Úgy vagytok vele,mint a pénzzel,hát kicsi,akkor minek ellene szót emelni.

Mondom az a baj ezzel az országgal és lakóival,hogy csak nagyban gondolkodnak.Sok kicsi sokra megy alapot nem ismerik.

2014. aug. 22. 17:01
 43/48 anonim ***** válasza:

ebben a sok kicsi sokra megy mondással teljesen egyet értek.

Csak ezzel is az a baj hogy most te felhoztad a tűzijátékot, de ez csak 1 dolog. Vannak millió más kicsi dolgok, amivel lehetne spórolni. Van millió olyan sötét ügyek amiket egy hétköznapi ember nem is tud, amire elmennek a milliók.

2014. aug. 22. 17:42
 44/48 anonim ***** válasza:
De láthatta bárki élőben. Miért ne? Messze van? Ja kérem, nekem meg a Debreceni Virág karnevál van messze! Nem is voltam még sose. De emiatt nem mondom, hogy jaj az meg minek...
2014. aug. 22. 19:26
 45/48 anonim válasza:

Nos A drága kérdést feltevő ember nagyon sok mindenbe nem gondol bele. nagyon sok mindent nem lát át. Magyar .o. A tüzijátékon keres is. Az ünneo miatt nagyon sok külföldi jön be Megnézik a debreceni virágkarnevált és vagy a tüzijátékot. Statisztikákat is kéne nézned ember nagyonsok szálloda panzió vendégház keresrajta.

És mellesleg ez egy hagyomány. Tüzijáték volt van és lesz 20.-án. És gyerekeknek szerintem nagyon is érdekes...

2014. aug. 29. 22:49
 46/48 A kérdező kommentje:
Ja,biztos egy bóvli tűzijáték miatt jönnek ide.
2014. aug. 29. 23:08
 47/48 anonim ***** válasza:

"Ja,biztos egy bóvli tűzijáték miatt jönnek ide."

Oké, neked nem tetszik, értjük. Másnak meg tetszik, tömegek mennek ki a tüzijátékra és az egész napos programokra, akik egy része költ szállásra, fagyira, sütire, akármire. Hidd el, hogy nem lesz az annyira veszteséges, mint te a kis agyaddal hiszed. Nem tudsz összetetten gondolkodni, csak azt mantrázod, hogy jajj, az százmillió kiadás és jajj minek ha téged nem érdekel...

Az látom teljesen hidegen hagy téged, hogy mások, gyerekek, felnőttek igenis élvezik, szívesen mennek ki megnézni. És amúgy nem csak a Duna partján van ilyenkor sok ember. Városszerte vannak olyan jó kilátópontok, ahonnan viszonylag jól megfigyelhető a tüzijáték és akik nem akarnak a belvárosi tömegbe menni azok ilyen helyekre mennek inkább. Szóval összességében igenis jelentős tömeg nézi.

2014. aug. 30. 01:03
 48/48 anonim válasza:
Te, ,,Kedves Kérdező" nagyon szűklátókörű vagy.Csak azt látod hogy a tüzijáték kerül mondjuk 200 millióba,és szerinted akkor mind a 200 millió forint veszteség.Azt már nem látod hogy komoly pénzeket is hoz ez az ünnepség.Sőt ha minden ilyen ünnepséget eltörölnének,mert néhány millióba kerül,szerinted pozitívan hatnának az ország lakosságára?Szerinted azt látnák hogy hurrá megspóroltuk az éves költségvetés mondjuk tízmilliomod részét,és akkor most nekünk milyen jó lesz? Nem ezt látnák, és ez így jól is van,szerintem.
2014. szept. 8. 16:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!