Lesz ma tűzijáték?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy elmarad, mert jön a vihar. Ebből mennyi igaz? (Budapest)2013. aug. 20. 14:04
1/10 anonim válasza:
Szerinted hány jós van itt aki meg tudja mondani, hogy este mi lesz??
3/10 anonim válasza:
nyilván a 2. és a kérdező ugyanaz :)
4/10 anonim válasza:
Köszönöm, hogy leparasztoztál privátban. :)
Nem a kérdező vagyok.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, arra gondoltam, esetleg lesz egy értelmes válaszoló aki hallott erről valamit és többet tud mint én. És első válaszoló, ha nem tudsz rendes választ adni (valószínűleg azért, mert az intelligenciahányadosod nem éri el azt a szintet, hogy képes legyél kulturáltan kommunikálni másokkal), minek írsz? Biztos a GYK. trolljának képzeled magad és mindenkinek ilyen paraszt válaszokat adsz, ugye? Eltaláltam? -_- A többieknek/a másik válaszolónak köszönöm, bár még mindig nem tudok sokat...
2013. aug. 20. 19:06
6/10 A kérdező kommentje:
# 4/6 válaszoló: A második nem én vagyok, nincs más fiókom, és elég szánalmasnak tartanám, ha saját magamat védeném meg egy másik fiókkal..
2013. aug. 20. 19:09
7/10 anonim válasza:
Kérdező, nem szoktam trollkodni, csak az barmok kérdésénél, mint amilyen a tied is. Kaptál értelmes választ a kérdésedre. Nem. Miért nem? Mert 14 órakor még az se tudta meg mondani lesz e tűzijáték vagy sem, akinek ez a dolga! Te pedig annyira buta vagy, hogy itt kérdezed meg nem a létező látnokokat, ahelyett hogy az időjárással, műholdképékkel foglalkozó oldalakat nézegetnéd!
8/10 anonim válasza:
5. akkor csak a rokona ismerőse, de biztos hogy egy családból származtok :) egyébként nagyon szívesen, máskor is
9/10 anonim válasza:
Semmi közöm a kérdezőhöz, azt sem tudom, hogy ki...
10/10 A kérdező kommentje:
Én most nem fogok senkit se győzködni arról, hogy nem ismerem a 2.válaszolót. Bárki gondolhat bármit :)
2013. aug. 20. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!