Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Szeretnék halloween bulit...

[emese] kérdése:

Szeretnék halloween bulit szervezni, de nem tudom milyen programok legyenek. Ötletek?

Figyelt kérdés
Tudom hogy még messze van a halloween, de mindig előre szervezek. Összesen 3-an leszünk, két 12 éves, és egy 13 éves. Délután lesz, de nálam is alszanak majd. Nem a hagyományos gyűjtögetős buli lesz, mert nincs senki aki a környékben ünnepelné a halloween-t. A válaszokat előre is köszönöm! 12/L

2014. aug. 5. 11:25
 1/7 anonim válasza:
Hát nekem annyi jutott eszembe hogy ha már jó késő van meséljetek rémtörténeteket :)
2014. aug. 5. 12:54
 2/7 anonim válasza:
én ajánlanám, hogy legyen szerencse süti, és bölcsesség süti. a különbség: nem szerencsecetliket írsz bele, hanem bölcsesség cetliket.sok-sok zene. Amúgy én a tavalyi bulim ötleteit írom neked, és a buli szuper lett. SOK SZERENCSÉT A HALLOWEEN-I BULIDHOZ.:) :) :) :) :) :) :) :) :)
2014. aug. 5. 13:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi ^^ de azért még várom a válaszokat! :)
2014. aug. 5. 14:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Nézzetek meg este egy filmet, mindenki jöjjön jelmezbe, csináljatok vicces fényképeket.

Úú mikor én ennyi idős voltam akkor ment a tvben a "rejtélyes igazságok" című sorozat és azt néztük barátnőmmel.

2014. aug. 6. 20:26
 5/7 A kérdező kommentje:
A filmnézést már teveztük, de azért köszi :)
2014. aug. 6. 22:27
 6/7 anonim válasza:
Szerintem is jó ötlet a jelmez meg a rémtörténet, mi egyszer barátnőkkel olyan ijesztőket meséltünk, hogy senki se tudott egy hétig aludni. Ha meg akarod őket ijeszteni rémtörténet után, akkor mikor mondjuk kimész a konyhába sikíts jó nagyot. És reggel kenj kecsapot a szád szélére, és színleld, hogy elájultál, vagy ezt ketten is csinálhatjátok, úgy még ijesztőbb (ezt mi erdei suliban akartuk csinálni). Meg lehet kapni olyan ,,cukorport", amihez van egy csont alakú mártogatópálcika és az a neve, hogy Halo-fizz.
2014. aug. 9. 07:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Nagyon sokat segítettél! :3
2014. aug. 10. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!