1/5 anonim válasza:
Igazabol semmilyen, nem vagytam ra sosem, meg kislany koromban sem almodoztam,hogy majd vonulok a templomban.De ha mar eskuvo, akkor tengerparti homokban mezitlab csak 2tanuval meg anyakonyvvezetovel.
2/5 anonim válasza:
fehér rózsák, tavacska, hidacska, hattyúk, virágsziromeső, romantikus zene, giga torta, jó kaja, tánctér, Twilight és Harry Potter DVD-k estére, sok fagyi, kiskacsa, pillangók, MULATÓS, teliholdas éjszaka és a VARÁZSLATOS CSÓK! :)
3/5 anonim válasza:
A hintót és a fehér lovat elfelejtettem + szőke férj :D egyébként, mindegy hol, mikor, milyen, csak azzal legyek, akit szeretek. :) az előző kommentelő
4/5 anonim válasza:
fú én egész albumot rajzoltam már :D megvan minden .... amúgy tél témájú esküvőt szeretnék majd,Januáron,Februáron,szombaton és lehetőleg telihold az legyen *o* :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!