Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez? (Egy lány is...

Mit jelent ez? (Egy lány is volt benne)

Figyelt kérdés
Az osztályból egy lánnyal álmodtam, akibe nem vagyok szerelmes. az volt az álomban hogy volt fogszabályzóm, és ez a lány mindig berakta.Aztán * *,pedig nem is vagyok szerelmes belé.A lányt úgy hívják hogy Csenge. *megcsókoltam* Ja és nekem, majd lesz fogszabályzóm.

2014. jún. 6. 21:38
 1/10 1112 ***** válasza:
Semmit:D Feldolgozódtak a napi infók, és ilyen formában jött ki:D Sztem :)
2014. jún. 6. 21:42
 2/10 A kérdező kommentje:
létszives segítsetek,ez az ügy nagyon fontos!
2014. jún. 6. 21:56
 3/10 csingilingg84 válasza:
Miért olyan fontos? Ez csak egy álom volt...
2014. jún. 7. 08:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Azért fontos mert most egy másik lánnyal akarok lenni, csak egy másik fiú megakadályozza. És lehet hogy ez az álom azt jelenti hogy azzal a lánnyal leszek akivel álmodtam.
2014. jún. 7. 09:16
 5/10 1112 ***** válasza:
Lehet, de azt mi honnan tudjuk? Honnan tudjuk biztosra? Hát hagyjad már, ne rugózz ezen:D:D
2014. jún. 7. 12:48
 6/10 A kérdező kommentje:
Jó, akkor csak válaszoljatok!
2014. jún. 7. 13:14
 7/10 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem hokizz rá a fogszabályzódra és tedd be a lány szájába. Ez hagyományos szerelmi varázslat.
2014. jún. 9. 10:30
 8/10 anonim válasza:
Nekem már volt olyan, hogy megálmodtam a jövőmet, szóval ez nálad is lehetséges lehet, viszont biztosat nem tudok mondani :( De amúgy az esetek 98%-ában csak álom az álom, szóval ezt nem lehet megmondani biztosra. Az is lehet, hogy jobban megismered a lányt és belészeretsz, sok sikert!:)
2014. jún. 13. 10:59
 9/10 anonim válasza:

Na a konkrét válasz az, hogy lehet a másik lány tetszik neked, de lehet, hogy ez a Csenge nevű lányt szereted tudat alatt vagy csak keresett valaki közeledbe levő személyt az agyad (bocsánat a kifejezésért) a szerelmi vágyaidra. Gondolkozz egy kicsit rajta és majd rájössz ezek közül melyik a helyes válasz erre, de addig is nyugodtnak kell maradnod.

ui.: Nyugi.....

2014. júl. 5. 12:51
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm utolsó!
2014. júl. 5. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!