Mit jelent ez? (Egy lány is volt benne)
Figyelt kérdés
Az osztályból egy lánnyal álmodtam, akibe nem vagyok szerelmes. az volt az álomban hogy volt fogszabályzóm, és ez a lány mindig berakta.Aztán * *,pedig nem is vagyok szerelmes belé.A lányt úgy hívják hogy Csenge. *megcsókoltam* Ja és nekem, majd lesz fogszabályzóm.2014. jún. 6. 21:38
1/10 1112 válasza:
Semmit:D Feldolgozódtak a napi infók, és ilyen formában jött ki:D Sztem :)
2/10 A kérdező kommentje:
létszives segítsetek,ez az ügy nagyon fontos!
2014. jún. 6. 21:56
3/10 csingilingg84 válasza:
Miért olyan fontos? Ez csak egy álom volt...
4/10 A kérdező kommentje:
Azért fontos mert most egy másik lánnyal akarok lenni, csak egy másik fiú megakadályozza. És lehet hogy ez az álom azt jelenti hogy azzal a lánnyal leszek akivel álmodtam.
2014. jún. 7. 09:16
5/10 1112 válasza:
Lehet, de azt mi honnan tudjuk? Honnan tudjuk biztosra? Hát hagyjad már, ne rugózz ezen:D:D
6/10 A kérdező kommentje:
Jó, akkor csak válaszoljatok!
2014. jún. 7. 13:14
7/10 anonim válasza:
Szerintem hokizz rá a fogszabályzódra és tedd be a lány szájába. Ez hagyományos szerelmi varázslat.
8/10 anonim válasza:
Nekem már volt olyan, hogy megálmodtam a jövőmet, szóval ez nálad is lehetséges lehet, viszont biztosat nem tudok mondani :( De amúgy az esetek 98%-ában csak álom az álom, szóval ezt nem lehet megmondani biztosra. Az is lehet, hogy jobban megismered a lányt és belészeretsz, sok sikert!:)
9/10 anonim válasza:
Na a konkrét válasz az, hogy lehet a másik lány tetszik neked, de lehet, hogy ez a Csenge nevű lányt szereted tudat alatt vagy csak keresett valaki közeledbe levő személyt az agyad (bocsánat a kifejezésért) a szerelmi vágyaidra. Gondolkozz egy kicsit rajta és majd rájössz ezek közül melyik a helyes válasz erre, de addig is nyugodtnak kell maradnod.
ui.: Nyugi.....
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm utolsó!
2014. júl. 5. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!