Miért vásárolnak eszelősen az emberek, amikor csak holnap nincs nyitva semmi?
Ilyenek az emberek, mint ha világvégére készülnének.
Amúgy bankok nyitva lesznek?
Mindig ez van, ha beüt egy piros betűs nap.
A bankok amúgy nem lesznek nyitva pénteken.
Elutaznak. Programokat csinálnak a 4 napon. Így nem akarnak időt tölteni a vásárlással a többi napokon. Ha otthon tesped a család, akkor sokkal több kaja, pia fogy a TV előtt. Nehogy már vásárolni kelljen felkelni.
Amúgy most ballagás is volt. Sok helyen megy a vendégeskedés.
Végül az emberek többsége hajlamos túlvásárolni magát, mert hátha valami közbejön.
mert megszoktak evtizedek alatt, hogy a hosszu unnepek alatt nincs nyitva semmi, es 'spejzolni' kell, meg a vendegeskedeshez amugy is masfel hadseregnek valo elelmiszert meg minden mas szirsz*rt ossze kell vasarolni.
en sem ertem minek kell ez, de egyszerubb elkerulni az ilyen idoszakokat, es pl. elotte 2 nappal megvenni, ami kell...
Mert a magyarok imádják kajára szórni az összes pénzüket, aztán meg sápítozni a mérleg felett meg sírni, hogy nincs pénz semmire.
Ma bementem az egyik hipermarketbe, hogy vegyek valami kaját mára meg holnapra, negyedig sem töltöttem a kosaram. Mások púposra rakott bevásárlókocsikkal mentek fel-alá, mert úristenholnapnemlesznyitvasemmi, aztán ünnepre való tekintettel jól teletömik magukat, szombaton pedig ugyanúgy mennek boltba, mert "elfogyott a tej".
A pénztáros meg engem cseszett le, hogy én vagyok hülye, amiért 20 percig álltam a sorban. Kicsit beolvastam neki... Szólja le azokat, akik egy piros nap miatt 6x annyi kaját vásárolnak, mint normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!