Milyen termékeket vásárolnak leginkább az ünnepek közeledtével? üzleti tanácsra van szükségem (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Kicsit meg akarom szedni magam dec végéig, eddig két laptopot vettem és adtam el, a kettőn össz-vissz 12ezer Ft-m volt. Figyeltem a magyarországi keresletet és úgy látom android op rendszerű táblapc-re és kisméretű, szinte csak netezésre jó netbookat keresik a tömegek... kb 1 hetem van megvenni és 3 hetem van meghirdetni/eladni bármit is, ha utána nem tudom eladni rajtam marad és húsvétig haszonnal tuti nem adok el semmit... :S valaki ötlet? esetleg egy jó weboldal, ahol olcsón jó cuccokhoz lehet jutni? Expresszen évek óta fent vagyok le ne kopogjam, de eddig mindent sikerült eladnom kis profittal.2011. nov. 18. 19:08
1/1 anonim válasza:
Próbáld meg külföldi weblapról megvenni (pl: Ebay) a cuccot és add el vaterán, így nagyobb rahta a kereslet.
Ahány ház annyi szokás. Mindenki mást vesz sztem előbb utóbb ugy is el fogod adni a feltett cuccot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!