Van még, aki szintén azt várja, hogy minél hamarabb elteljen az előttünk álló egy hét?
Figyelt kérdés
Nem nagyon rajongok az ünnepekért, főleg ha arról szólnak, hogy "kötelezően érezd jól magad". Szeretnék mihamarabb túlesni a karácsonyon és a szilveszteren is, egyébként is nehéz így, hogy nincs senkim (hímnemű vagyok, csak jelzem, mielőtt még lerohannának más hímneműek a péniszükről készült képekkel), szóval most inkább csak túlélésre játszom, és örülnék, ha már január 2-a lenne. Ti hogy vagytok ezzel?2013. dec. 24. 20:11
11/17 anonim válasza:
Én se szeretem ezeket az ünnepeket, és valószínűleg megint itthon fogom tölteni, a családommal. De legalább szünet van, én ennek örülök. :D
12/17 anonim válasza:
Nem érdekel különösebben az ünnep (legalábbis nem érzem úgy, hogy most valami hűde jóságnak meg szeretetnek kéne átjárnia), ha rajtam múlna, fa sem biztos, hogy lenne, de legalább dolgozni nem kell, úgyhogy teljen csak lassan ez a 1,5 hét.
14/17 anonim válasza:
Igen várom, de nem azért mert "depisvagyokmertnincsmellettemegynő"
15/17 anonim válasza:
Hamar el fog telni, ha nem sürgetem, akkor is.
16/17 anonim válasza:
Én nem, de valaki más biztos van. Kellemes ünnepeket!
17/17 anonim válasza:
Nem,úgyis el telik,az idő nem áll meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!