Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, erre mit reagálnátok (minél többen írjatok légyszí)?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akit pár hónapja ismertek, elbeszélgettek vele, sokszor egymás mellé ültök előadáson, majd egyszer csak a lány megpuszilna titeket és zavartan elsietne.
Mit tennétek? Kérlek, kort is írjatok :)
2013. nov. 12. 22:17
1/11 zotanbro válasza:
ha tetszene akkor kezdeményeznék! 19 F
2/11 anonim válasza:
Ha amúgy nem lenne senkim,akkor vigyorognék és legközelebb meghívnám egy kávéra,hogy beszélgethessünk egyet.
3/11 A kérdező kommentje:
És ha nem tetszene, netalán irtóznátok tőle?
2013. nov. 12. 22:21
4/11 anonim válasza:
Meghúznám a haját, ahogy egy szerelmes ovis csinálja.
5/11 zotanbro válasza:
ha nem tetszene akkor megkérdezném tőle hogy mire véljem ezt? aztán nem firtatnám továb..
6/11 anonim válasza:
egy pusziba nincs semmi olyan... hogy irtózni kellene tőle.
7/11 anonim válasza:
Megkérdezném hogy mégis mit szeretne konkrétan, bár azért ebből nem nehéz kitalálni. :D De megbeszélném vele a dolgot, akár tetszene külsőre, akár nem. :)
25/F
8/11 anonim válasza:
Ennél egyértelműbben csak akkor jelezhetné,hogy tetszel neki, ha lefogna, és beleüvöltene az arcodba, hogy "tetszel!!!" :)
Kezdeménezz :)
Elsőre megteszi, a spontán puszit visszaadod. Tudod, kölcsön puszi visszajár ;)
9/11 A kérdező kommentje:
Nemnem, én a lány vagyok :)
2013. nov. 12. 22:45
10/11 anonim válasza:
Jaah értem :)
Én visszaadnám. Szerintem fiú figyelme felkeltve, és szerintem erősen elkezdene érdeklődni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!