Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Miért kell mindig olyan sokat...

Miért kell mindig olyan sokat tanulnom az ünnepnapokon?

Figyelt kérdés

Annyira el vagyok keseredve, hogy már megint ennyi házit és tanulnivalót adta fel Október 23-ára. Miközben ezt írom, akkor is az irodalmat mondom magamban. Egyszerűen nem hiszem el.

Más is van ilyen borzalmas helyzetben????

2013. okt. 23. 08:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen.

Szakvizsgára készülök... Munka mellett örülök, ha van így egy-egy nap, amikor egész nap tudok tanulni. :(

2013. okt. 23. 09:02
 2/4 Nem kell lepontozni! válasza:
Nekem pótolnom kell négynapi anyagot, holnap lesz tz, és két doga meg oltás. És pénteken is egy tz. :/
2013. okt. 23. 09:23
 3/4 A kérdező kommentje:

Óóóóó, nagyon sajnállak és megértelek titeket.

Nekem holnapra van 3 oldalnyi matek házim és négy bonyolult fizika feladatom aztán pénteken földrajz témazáró, amire nagyon sokat kell tanulnom és esszét is kell írnom.

Szerencsére a fizikával kész vagyok, délután pedig belekezdek a többibe.

2013. okt. 23. 11:31
 4/4 anonim válasza:
Főleg hogy olyan gyönyörű idő van kint!! Szerintem kimegyek a parkba a füzeteimmel meg egy cigivel és ennyi.
2013. okt. 23. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!