Hova mikor menjek?
Szalagavatómról van szó, de kicsit esküvő-feeling lesz..
Reggel 9-re kell majd bemennünk, 3x osztálytáncolunk, utána lesz 1 óra szünet, majd még 1 próba, keringőpróba, utána fényképezés, főpróba, szalagavató.
Szerintetek hogy oldjam meg? A hajam nem tudom, milyen lesz, valamilyen hátulracsatolós-tupírozott... A sminkem sima alkalmi.
Hát, amikor én szalagavatóztam nem volt ekkora a felhajtás, ilyen sok próba utolsó pillanatban.. :O Mi az osztálytáncot színpadra állás előtt kb fél órával megcsinált fejjel/hajjal próbáltuk el, a keringőt meg álomból felverve is tudtuk. Egyébként az ilyen eseményekre tartós sminket és frizurát is szoktak csinálni, nem megy szét olyan könnyen.
Hogy válaszoljak is neked azért.. azért jönni-menni fogsz egész nap, én szerintem próbáld megbeszélni a fodrászoddal, hogy ha reggel csináljátok meg, ugorjon oda a szalagavató helyére egy kis igazításra (ha nagyon szétmenne) . Sminkeshez mész? Miért nem csinálod meg magadnak?:) Mindenesetre ha már sminkeshez mész, az hamar megvan, az 1 órás szünetedbe nem fér bele? Vagy esetleg valahonnan, valamelyik próbát beáldozni rá. Erre az időre már amúgy is nagyon kell tudni, csak simítások szoktak lenni.
Az alkalmi sminkek pedig nagyon jól bírják, az enyém is délután 2-től másnap reggel 10-ig makulátlan állapotban volt. :D (valami kis túlélő csomag legyen nálad, ha a sminket valamiért igazítani kellene!:)ahány sminkes, annyi fajta terméket is használnak )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!