Ti mit szolnátok ha ez történne veletek helloweenkor? (Többi lent)
6-órakkor nennénk!
Mert akkor úgyahogy sötét van de mégsenki sem aldzik
Én azt mondanám, hogy kár, hogy budapset veszélyes ilyenkor, és hogy a szélsőjobbos meg neomagyarokkal vigyázzatok. Vigyrognék, hogy ilyen kölkök nélkül az én gyerekem se csinálhatja majd, és keresnék valami rágnivalót. Főleg, hogy nálunk is buli lesz. Imádkoznék, hogy ne fussatok össze részegen azokkal, akik itt pl leoltottak titeket, csak mert nem ugyanazt gondoljátok a világról, vagy adj I.ten nincs még kit siratnotok.
Édes drága szívecskéim, miért várjátok el, hogy egy nappal halottak napja előtt két jóformán gyerek a ti szüleiteket sirassa, akiket nem is ismernek? Megbocsássatok, de szerintem nem évente egy este kell kimenni a temetőbe. Ha valakire emlékezni akarsz, akkor nem azon az egy estén kell, hanem MINDIG. És azt hiszem, el lehet ezt hinni egy olyannak, aki 14 évesen vesztette el az apját. Nem lesz attól jobb, maximum a saját kis lelkiismereted, ha mindenkire ráerőlteted a temetőben sírást.
Megjegyzem, karácsonyfa állítás németországi szokás. akkor azt se csináljuk, mert az sem elég magyar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!