Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Minek öltözzek Halloween-kor?

Minek öltözzek Halloween-kor?

Figyelt kérdés

Most vagyok elsös a gimiben és október 23-án vagy 24-én lesz a suliban egy halloweeni buli, amin szeretnék beöltözni, de sajnos nincs semmi ötletem. Egyik osztálytársam valami anime/manga szereplönek öltözik be, ami szerintem eredeti és menne a stílusához is.

Hozzá kell tenni, hogy nekem addigra valószínüleg lila hajam lesz.

Ha tudtok valami ütös jelmezötletet, akkor leírnátok nekem? :)

2013. okt. 9. 00:30
1 2
 11/16 anonim válasza:
Szerintem Kick ass-ből a kiscsajnak öltözz be :D ahoz jo a lila haj , plussz szerintem nemsokan öltöznek annak haloween-kor ;)
2013. okt. 9. 13:18
 12/16 anonim válasza:
62%

Kezdjük ott, hogy a halloween a mindenszentek előestéje és az nagyon nem 23-án vagy 24-én van.

Az mindig okt 31-én szokott lenni!

Az meg alapból furcsa, hogy már itthon is csinálnak ilyen beöltözős hülyeséget?

Ha már be akarsz öltözni és okt 23-án, akkor inkább öltözz be pl. Csonkakezű Jóskának...

2013. okt. 9. 13:36
 13/16 anonim válasza:
15%

Annyira jó, hogy valaki feltesz egy kérdést és kb. egy ember se tud a kérdésre válaszolni. Szerintem Ő dolga, hogy mit csinál. Valószínűleg halottak napján azért nem gyászol, mert szerencsére neki még senki fontos személy nem halt meg. Valaki írta előttem, hogy nem kéne rákényszeríteni, szerintem se.

És, hogy a kérdésre is válaszoljak:

Mi a legjobb barátnőmmel ördögnek és angyalnak öltözünk be. Nekem még nagyon tetszik a kalóz, katona, vámpír, nyuszi jelmez.

2013. okt. 9. 15:19
 14/16 anonim válasza:
56%

Válasz a 13-asnak:

Ha egyszer hülyeséget ír a kérdező, akkor csak kijavítom... Vagy haljon meg hülyén???

Én speciel zombinak öltöznék, vagy hokimaszkos láncfűrészes gyilkosnak, stb. :)

12-es voltam!

2013. okt. 9. 15:32
 15/16 anonim válasza:
Szerintem öltözz halott menyasszonynak
2013. okt. 9. 17:18
 16/16 anonim válasza:
6%
amúgyis, attól mert neked ez a véleményed, hogy ilyenkor kizárólag csak temetőbe lehet menni, meg mert nem magyar ünnep,attól még más nem gondolkodhat máshogy? meg kéne tanulni, hogy nem mindenki egyforma, és ami neked nem fekszik, az lehet, hogy másnak igen.. nézd meg a karácsonyi lidércnyomást, hátha beugrik valami arról, minek öltözhetnél be :D vagy egy Tim Burton filmet
2013. okt. 10. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!