Minek öltözzek Halloween-kor?
Most vagyok elsös a gimiben és október 23-án vagy 24-én lesz a suliban egy halloweeni buli, amin szeretnék beöltözni, de sajnos nincs semmi ötletem. Egyik osztálytársam valami anime/manga szereplönek öltözik be, ami szerintem eredeti és menne a stílusához is.
Hozzá kell tenni, hogy nekem addigra valószínüleg lila hajam lesz.
Ha tudtok valami ütös jelmezötletet, akkor leírnátok nekem? :)
Kezdjük ott, hogy a halloween a mindenszentek előestéje és az nagyon nem 23-án vagy 24-én van.
Az mindig okt 31-én szokott lenni!
Az meg alapból furcsa, hogy már itthon is csinálnak ilyen beöltözős hülyeséget?
Ha már be akarsz öltözni és okt 23-án, akkor inkább öltözz be pl. Csonkakezű Jóskának...
Annyira jó, hogy valaki feltesz egy kérdést és kb. egy ember se tud a kérdésre válaszolni. Szerintem Ő dolga, hogy mit csinál. Valószínűleg halottak napján azért nem gyászol, mert szerencsére neki még senki fontos személy nem halt meg. Valaki írta előttem, hogy nem kéne rákényszeríteni, szerintem se.
És, hogy a kérdésre is válaszoljak:
Mi a legjobb barátnőmmel ördögnek és angyalnak öltözünk be. Nekem még nagyon tetszik a kalóz, katona, vámpír, nyuszi jelmez.
Válasz a 13-asnak:
Ha egyszer hülyeséget ír a kérdező, akkor csak kijavítom... Vagy haljon meg hülyén???
Én speciel zombinak öltöznék, vagy hokimaszkos láncfűrészes gyilkosnak, stb. :)
12-es voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!