Most vagyok elsös a gimiben és október 23-án vagy 24-én lesz a suliban egy halloweeni buli, amin szeretnék beöltözni, de sajnos nincs semmi ötletem. Egyik osztálytársam valami anime/manga szereplönek öltözik be, ami szerintem eredeti és menne a stílusához is.
Hozzá kell tenni, hogy nekem addigra valószínüleg lila hajam lesz.
Ha tudtok valami ütös jelmezötletet, akkor leírnátok nekem? :)
Magyarországon Mindenszentek,és másnap halottak napja van. Menj az USA-ba és kérdezd őket.Ja és ez sok-sok embernek elég nagy ünnep,és ne rontsátok el a majmolással.De majd ha a te szüleid sem lesznek,akkor majd te is kimész a temetőbe,és kiviszed a mécsest vagy amit vettél és ráteszed.És nem hiszem ,hogy bulizni mész.Mert valószínű nem lesz kedved.Esetleg gondolkodni,de azt már most is megtehetnéd......
2013. okt. 9. 07:18
3/16 Shai-Hulud válasza:
"nekem addigra valószínüleg lila hajam lesz"
Szerintem neked már be sem kell öltöznöd....
2013. okt. 9. 09:32
4/16 anonim válasza:
kettes.. a halloween mióta amerikai ünnep ?????? még mindig ennyi tudatlan ember van, aki azt se tudja mi az a halloween ?
2013. okt. 9. 11:42
5/16 anonim válasza:
Ehez nem kell tudatlannak lenni.Nekem elég az hogy nem Magyar ünnep.A magyar ünnepekkel viszont tisztában vagyok,de valószínű te nem.Tehát ki is a tudatlan. MESTER xd
Halottak napja sem magyar ünnep, hanem keresztény. Namármost, ha valaki nem hívő, akár még pogány ünnepet is ünnepelhet.
Amúgy meg ha valaki nagyon gyászol, akkor az év minden napján gyászoljon, ne csak azon az egy ünnepen, ha valaki nem gyászol, akkor meg ne kényszerítsük már rá.
2013. okt. 9. 11:49
9/16 anonim válasza:
Ebben is van valami kedves utolsó válaszoló.Viszont akkor miért fizetett ünnep? Akkor nem kellene ünnepnek lennie.És nyomás mindenkinek munkába,és iskolába.
2013. okt. 9. 11:58
10/16 anonim válasza:
#10 A karácsonyt se kötelező ünnepelni, mégis fizetett ünnep. Durva, mi?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!