Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem adni tippeket...

Fancuska123456 kérdése:

Tudnátok nekem adni tippeket halloween bulira?

Figyelt kérdés
iskolai szinten...nekem kell megszerveznek külön alsósoknak külön felsősöknek.. :) segítség! légyszi hanyagoljátok a rosszalló megj.
2013. szept. 17. 18:11
 1/4 anonim válasza:

az alsósoknak valami egyszerűt...

legyenek rágcsák,programok

pl:fogjanak meg valamit és táncoljanak zenére..amikor valaki megállítja a zenét akkor akinél marad az a dolog az leül,székfoglaló,ha van pár lufi akkor azokat felfújni és megpróbálni fentartani a levegőben,szobrosat hogy megy a zene táncikálnak és ha megáll a zene szoborrá kell dermedni!és legyen olyan is hogy szabad elfoglaltság

Akkor a felsősöknek legyen ugyan úgy rágcsa

lehet rajzolni a halloweenról,beszélgetni a halloween: eredetéről,hagyományairól stb.

szabad elfoglaltság,jelmezverseny,cukorkeresés,lehet még előtte mondani nekik hogy aki akar csinálhat ammm ilyen kicsi kutatási munkát,lehet sütit vinni és azokat meglehet kostolni...kihalászik ki előbb egy almát a vízből,tombola

hát remélem tudtam segíteni! :)

2013. szept. 17. 19:26
 2/4 anonim válasza:
vagy lehetne a felsősöknek akár valamilyen filmet nézni
2013. szept. 17. 20:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Jelmezek

Édességek, hiszen a Halloween arról szól, hogy azokat kell gyűjteni, szóval pl. lehetnek vetélkedők, ahol az a nyeremény. (Nyilván ez inkább alsósoknak.)

Fel lehet díszíteni a sulit "félelmetesre", meg faraghattok töklámpást. Az is lehet egy program.

Persze lehet zene, tánc is.

2013. szept. 17. 21:05
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!
2013. szept. 21. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!