Magyarországon mennyire honosodott meg a halloween?
Semennyire. Csak az idióta, nagyobb országokat utánzók/követők, csinálják.
Amerikai hagyomán, na ne má, hogy itt is legyen. Szégyen...
Igen, a hülyegyerekek körében, ahogy az egyik válaszoló mondta! Karácsonykor minden 10.-dik magyar gyerek kandallót akar, hogy azon keresztül jöjjön a Télapó, mint Amerikában. Nem tudom, hogy ez a felmérés igaz-e, csak hallottam. Nagyon eltűnőfélben vannak a szép hagyományaink. Átvették a Halloweent, de nem tudom, hányan ünneplik ezt minálunk. Remélem, hogy a jövőben nem fognak majd minden ajtónál becsöngetni és cukorkákat kéregetni, mert az elég ciki. >.<
Emlékszem, olvastam az újságban a magyarok véleményéről erről az "ünnepről" (ha annak lehet nevezni). Sokaknak nem tetszett.
Kezd terjedni.
Leginkább a tökfaragás része, meg vannak, akik tartanak Halloween-kor is beöltözős bulikat.
Én csak faragni szoktam, beöltözni nem, viszont szerintem jópofa dolog, és nem árt senkinek.
Én a Valentin napot inkább rühellem, de nem zavar attól még, hogy van, aki szívesen ünnepli. Szerintem nem baj az, hogy minél több esemény van, ami kiszakít a szürke hétköznapokból, és lehet rá készülni, "izgulni", ünnepelni, mulatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!