Mennyibe kerülne így a szalagavatóra a lány ruhája?
Üdv! Február körül lesz a szalagavatóm, és felmerült a "probléma", hogy párt kellene választani. Nem vagyok egy csajozógép sem pedig ronda, egy kicsit visszafogottabb, csendesebb vagyok, mint a mai fiatalok. Volna egy lány, még talán esély is van, hogy táncolna velem, csak az anyagiak zavarnak. A lány most tizedik osztályba jár. Gondolom a szülei nem számolnak azzal, hogy a lányuk kétszer táncolna, és nem is akarnak kétszer fizetni. Mennyibe kerülne a lány ruhája, ha egy ilyesmiről lenne szó( [link] A ruha mindenkinek egységes(maximum osztályonként változhat), nincs olyan, hogy máshonnan, másmilyenben táncol akárki is. Nem szeretném sem az én szüleimre(futná rá, de nem szeretem a problémákat), sem pedig az ő szüleire terhelni a gondokat. Van egy kis megtakarított pénzem, gondoltam majd én kifizetném. Ameddig semmi biztosat nem tudok, nem szeretnék kombinálni. Ha pedig többe kerülne az a ruha, mint az elképzelésem, vagy netalántán nem jönne el velem a lány, akkor se dől össze a világ, hiszen nem muszáj táncolni.
Köszönöm a válaszokat!
17F
Borzasztó ez a szalagavató tánc, és a ruha hozzá. Nálunk két ruhát csináltattak és 60000 Forint volt egy ruha. Volt 8 lány, aki nem engedhette meg magának. Nem is vettek részt a szalagavatón. Nekem anyuék megvették, de mondtam nekik, hogy én sem megyek el, mert a két legjobb barátnőm sem lesz ott. Nem mentem el és meghívtam hozzánk egy kis kerti partira a lányokat. Nagyon jól éreztük magunkat. Rengeteget dumcsiztunk az elmúlt évekről. Az egyik lány barátja is az osztályunkba járt, ő is hozzánk jött.
Így tízen nem voltunk ott. Anyu nagyon jól viselte a bulit, bár amikor elmentek, elsírta magát, hogy nagyon szeretett volna látni a szalagavatón.
Azért borzasztó, hogy ekkora költségekbe verik a családokat egy egy iskolai rendezvénnyel. Nekem szívszorító élmény volt megélni, hogy a barátnőim nem lehetnek ott.
Azután kaptam hideget, meleget még az ofőtől is. Tőle egyedül nem vártam volna el.
Nővéreméknél az fizetett, aki az osztályba járt. Mivel több volt a lány az osztályban, és külsős fiúkat kellett hívni (alsóbb évfolyamokból és máshonnan), többnyire a lányok fizették a fiúk kiadásait is.
Nővérem ruhája valami 18-22 000 volt, kölcsönözve. Kérdés, hogy a tánctanulás mennyibe kerül, mert van, ahol megoldják belsőssel (tornatanár tud táncolni, stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!