Ha lány kér fel fiút szalagavatóra, hogy táncoljon vele az gáz?
Tudom, a téma nem aktuális már :)
De azért leírom a történetem. Hátha valakinek segítek ezzel.
Amikor én ballagtam, sajnos már nekem nem maradt pár az osztályból, féltem, hogy most mi lesz. Mindig is keringőzni szerettem volna. Bementem hát a másik osztályba és azt mondtam, hogy na fiúk, valaki? Akar velem táncolni? Mondjuk barátnőm abba az osztályba járt, segített. Egy fiú volt, akit kicsit rá kellett beszélni, de vállalta. Örültem. Segítettem neki, hogy ne féljen, megoldottunk mindent, ott maradt a próbákra. Tök jó érzés volt. Előtte és utána sem beszéltünk igazán, de akkor, ott pont kiegészítettük egymást. Nem jártunk, meg semmi, nem is éreztünk egymás iránt semmit. Csak akkor jó volt.
És, ha meglátom valahol a boltban, jó érzéssel tölt el, hogy vele táncolhattam, és gondolom ő is így van vele. De különben semmi extra érzés. :) :) Tehát, ha táncolni akartok a szalagavatón, keresni, keresni,keresni :):) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!