Ha szalagavatóra a lány hívja meg a fiút, hogy táncoljon vele, a lánynak illik fizetnie a frakk árát?
Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 00:16
1/5 anonim válasza:
Nekem így volt anno, és én nem fizettem semmit neki. 24/L
3/5 Kankalin válasza:
És ha előtte táncórákat vesz azt se!
4/5 anonim válasza:
én hasonló cipőben jártam. 11.-es fiú vagyok, és gimnáziumba járok. Egyszer odajött hozzám egy végzős osztájnak az ofője, hogy nem táncolok-e, mert nincs elég fiú. Mondom jó, táncolhatok. Namármost, én ezzel szívességet tennék az osztálynak, mert konkrétan kihúzom a szarból őket, és osztálypénzből ki lehetne fizetni, de az ofőjük közölte, hogy nekem kell fizetni. Hát azért nekem kéne fizetnem, mert segítek. Szánalmas, szerencse hogy a lány akivel táncoltam volna, lemondta mert túl sok volt ezzel a gáz. Lehet nem értetek velem egyet, de nekem nincs felesleges 6000Ft-om, bocsi. Kell másra, szerintem kicsit fontosabb dolgokra a pénz.
5/5 anonim válasza:
szerintem is korrekt,ha ilyenkor a lány fizeti. ha a barátodat hívod el,akkor valószínüleg nem fizetteti ki veled, de tényleg az előző srácnak adok igazat. ha szívességet tesz,ne kelljen már neki még fizetnie is. ennyire ne legyünk feministák! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!