Pontosan mi történik a szalagavatón?
Külföldi vagyok, most jöttem ide két éve és lesz szalagavatóm a következő utáni évben. Valami táncot is meg kell tanulni. Le tudjátok írni pontosan mi történik a szalagavatókon? Ki kivel táncol? beosztják vagy úgy van hogy a fiúk felkérik a lányokat és aszerint?
Előre is köszönöm a válaszokat!
3as és akinek nincs apja vagy nem volt ott? Na, mert az enyém b*szott eljönni a lánya szalagavatójára. :D Ja meg a másik, a fiúk is az apjukkal táncoltak? :D Na jó ez a második csak vicc. :) Azért kérdezem csak, mert nekem fura az ilyen kezdeményezés az említett példák miatt.
Egyébként nem egy bonyolult. Feltűzik a szalagot. A strébereket megjutalmazzák. Utána keringő, osztálytáncok aztán a végén megint keringő, de gondolom iskola válogatja a programotokat és a menetét.
Annó a dinoszauruszok iejében, ráadásul felvidéken úgy történt, hogy megvoltak híva a szülők és mindenki vitt párt. Voltak akik jobb híján a tesójukat hívták meg és azok általában elcserélődtek (pár házasság is lett ilyenből ☺). A szallagokat ünnepélyesen az osztályfőnök és az igazgató tűzte fel, utána pezsgős koccintás, ezután kis műsort adtunk elő, humosrosat, nem hiányozhatott egymás és a tanárok parodizálása, híres bakik lettek előadva és ilyesmi, ezek után vacsora, kaja pija, zene (élő) és tánc reggelig (meg ami a félreeső zugokban történhet).
De gondolom nem ez érdekelt, csak jó volt nosztalgiázni (35 év) ☻.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!