Irodába dekoráció? Ötlet?
Nővérem irodában dolgozik, 4 fal, egy fekete íróasztal egy szekrény és egy komód. Nincs benne szinte semmi ami az "övé" lenne. Ajándékba szeretném neki/vele kidekorálni.
Ilyesmire gondoltam,hogy falra világtérkép falmatricával,vagy nem is tudom igazából. Pár fénykép van...
Segítenétek?
Nagyon köszönöm :)
En is irodaban dolgozok, viszont nem egyedul,ugyhogy a faldekor pl. nekem kilove:( Viszont a noveny tenyleg jo otlet, illetve en az asztalomat dekoraltam ki,imadom az oroszlankiralyt, es a monitorom talpat kirakosgattam kis kinderfigurakkal!(lehet kapni oroszlankiralyosat:))
Szerintem mar az ilyen aprosagok is sokat dobnak, a lila a kedvenc szinem, ezert lila tollal irok bent(persze nem a hivatalos papirokat...:D)
Persze ha a noverednel tobb a lehetoseg akkor a falra is rengeteg dolgot ki lehet rakni,nem csak terkepet,hanem akar madarakat,barmilyen allatot vagy viragot amit szeret, ugyanigy a komodra is!:)
Remelem tudtam segiteni kicsit!:)
Köszönöm,növény eszembe se jutott,pedig mennyire nyilvánvaló. :D
Hát ilyen 5-6 négyzetméteres irodában dolgozik egyedül,szóval falra is lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!