A szomszéd ház ablakában (srác lakik ott egyedül) még mindig kint van a haloween dekoráció, pedig már 5 hónapja volt haloween. Már engem zavar ez, mit tegyek? Szóljak neki?
A szomszéd srác még tavaly október legvégén tette ki a haloween dekorációt az ablakába, és azóta ott van. Már március van, és már engem zavar az, hogy ilyenkor még ott van. Eddig mindenki aki jött hozzánk ugyanúgy szóvá tette ezt.
Szerintem azért van még ott, mert pasiból van, és nem figyel semmire, és / vagy megszokta, hogy ott van.
Hogyan szóljak neki, hogy már messze elmúlt a haloween, és már régen el kellett volna tenni a dekorációt?
Menj át és szólj neki hogy szedje le ha megsértődik ő baja! :)
Am. nekünk szomszédunknak meg még kinn van a karácsonyfájuk az se jobb! :D
Nem mindegy az neked?
Nekünk tavaly áprilistól a nyuszi van a bejárati ajtón,amig nem csúnya,ott is marad,mert kétoldalú ragasztóval tette fel a gyerek,és ha leszednénk,csúnya lenne a helye.
tehát..átmész hozzá..
keményen megkúr az ablak mellett és te addig tépd le a dekorációt,és mondhatod azt h nagyon felizgultal véletlen volt...szerintem már nem tenné vissza..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!