Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » A szomszéd ház ablakában...

A szomszéd ház ablakában (srác lakik ott egyedül) még mindig kint van a haloween dekoráció, pedig már 5 hónapja volt haloween. Már engem zavar ez, mit tegyek? Szóljak neki?

Figyelt kérdés

A szomszéd srác még tavaly október legvégén tette ki a haloween dekorációt az ablakába, és azóta ott van. Már március van, és már engem zavar az, hogy ilyenkor még ott van. Eddig mindenki aki jött hozzánk ugyanúgy szóvá tette ezt.

Szerintem azért van még ott, mert pasiból van, és nem figyel semmire, és / vagy megszokta, hogy ott van.

Hogyan szóljak neki, hogy már messze elmúlt a haloween, és már régen el kellett volna tenni a dekorációt?

2013. márc. 7. 14:42
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%

Menj át és szólj neki hogy szedje le ha megsértődik ő baja! :)

Am. nekünk szomszédunknak meg még kinn van a karácsonyfájuk az se jobb! :D

2013. márc. 7. 14:49
 2/11 anonim ***** válasza:
Én nem szólnék, végül is semmi közöm hozzá. Nekünk is kint van az egyik lakónál a karácsonyi villogó ablakdísz, be is kapcsolja minden este... nincs jogom beleszólni, mit csinál a lakásában, amig az a tevékenység engem nem zavar fizikailag.
2013. márc. 7. 15:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok. Esetleg viccesen odaszólnék neki, hogy "Kint hagyod decemberig?" :D
2013. márc. 7. 15:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy az neked?

Nekünk tavaly áprilistól a nyuszi van a bejárati ajtón,amig nem csúnya,ott is marad,mert kétoldalú ragasztóval tette fel a gyerek,és ha leszednénk,csúnya lenne a helye.

2013. márc. 7. 15:30
 5/11 anonim válasza:
100%
szerintem, ha már egy srác lakik ott egyedül, akkor menj át hozzá, kínálkozz fel neki, és miután megdugott, szedd le a díszeket mielőtt eljösz.
2013. márc. 7. 16:07
 6/11 anonim ***** válasza:
A mi szomszédunknál még mindig ég a karácsonyi világítás éjszakánként. Csak mosolygok rajta. Szerintem te is csak ennyit tegyél. Majd, ha őt zavarja leveszi, ha nem zavarja, akkor meg téged se zavarjon.
2013. márc. 7. 16:46
 7/11 anonim válasza:
nem mindegy az neked?semmiközöd hozzá. :D
2013. márc. 11. 00:34
 8/11 anonim válasza:
NE NÉZZ ODA!? :DDDDDDDDDD
2013. júl. 10. 22:24
 9/11 anonim válasza:
Szerintem diszkréten célozz rá. Amúgy USA-ban laksz?
2013. júl. 16. 10:45
 10/11 anonim válasza:
91%

tehát..átmész hozzá..

keményen megkúr az ablak mellett és te addig tépd le a dekorációt,és mondhatod azt h nagyon felizgultal véletlen volt...szerintem már nem tenné vissza..

2013. aug. 7. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!