Melyik a kedvenc ünnepetek?
Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 13:22
13/26 anonim válasza:
Szilveszter és a születésnapom :DDD
15/26 anonim válasza:
Karácsony. Akkor van a szülinapom is (egy nappal elötte) és a névnapom is.
16/26 anonim válasza:
A karácsony, azért mert akkor akkor a leghosszabb az ünnepi előkészület. Lassan feldíszítik a várost, a kirakatokat (a teszkó már szeptemberben), de igazán a mikulás után 2-3 hétben a legjobb! Amikor még volt igazi tél felénk, szerettem, ahogy már négy óra körül sötétedik, de a hól minden fehér, nem lesz olyan sötét, és gyönyörű, ahogyan megvilágítja a sok színes égő. Karácsonyi zene szól az utcán, és a forralt bor meg kürtöskalács illata bizsergeti az orrom. És maga szent este... egyszerűen imádom, az év legjobb napja számomra!
17/26 anonim válasza:
karácsony :D bár évről évre szarabb lesz, de a gyerekkori emlékek teszik számomra kedvenccé:) meg az is nyom a latba, hogy nálam az ünnepi hangulat novembertől kariig tart :D
aki szülinapot írt, az meg ássa el magát, önző dögök :P
18/26 anonim válasza:
Karácsony,bár amióta Édesapám nincs velünk,nem az igazi.
19/26 anonim válasza:
Halloween. Oké, tudom, átvett buta, értelmetlen ünnep, sőt igazából nem is az, de nekem akkor is ez a kedvencem. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!