Ajándékötlet? Többi lent.
Figyelt kérdés
Tudom, hogy már elegetek van az ilyen kérdésekből, de most tényleg nincs semmi ötletem. Szóval az van, hogy a 2 legjobb barátnőmmel táborozni megyünk. Megbeszéltük, hogy megajándékozzuk egymást. (Csak úgy) Megbeszéltük, hogy HÁZIKÉSZÍTÉSŰ legyen. Arra gondoltam, hogy képmontázst csinálok. Csak az a baj, hogy nem készültek közös képeink. Azért, mert mindhármunk telefonja olyan, hogy a képeket nem lehet a gépre feltölteni, éppen ezért kinyomtatni sem lehet. És egyikünknél sem szokott fényképező lenni. De nem szeretnék nyakláncot adni, vagy ilyeneket. Olyat szeretnék, amiről eszükbe fogok jutni, és egy kicsit értékesebb számukra. Ha tudtok ilyet lécci írjatok!!! Előre is köszi a válaszokat!! :)2013. jún. 22. 13:42
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és 12 éves lányok vagyunk.
2013. jún. 22. 13:44
2/4 budaiviktoria válasza:
Önts gyertyát. Vagy írj verset.
3/4 anonim válasza:
Adj nekik olyan tárgyat amihez kötődik közös emlék, pl : együtt készített rajz, vagy papírból valami. vagy 1 plakátra írj idézeteket (amik igazak és a barátságotokról szólnak) rajzold le őket (ha jól rajzolsz ) írj aranyköpéseket, sztorikat.. remélem segíthettem :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!!! :)
2013. júl. 2. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!