Várjátok már a tavaszt?
Figyelt kérdés
Én már nagyon várom.Utálom a telet.Szerencsére már csak a Február van hátra és itt van Március.2013. jan. 27. 21:42
11/21 anonim válasza:
7-es én is a meleget imádom!!!
12/21 baajos válasza:
nem annyira. kár hogy nem volt nagyobb hó. Bp.
13/21 anonim válasza:
Igen, de csak azért, mer utána jön a nyár, a tél olyan depis időszak, meg nem szeretem a hideget. Meleg nyári esték, meg egésznap, jó idő, h mindig kinn lehesek a szabadban! Sokkal jobban bejön. Vagy egy kis nyári zápor az sem gond, de jó is az.:)
14/21 anonim válasza:
én várom nagyon.tiszta pénzkidobás ez a rohadt tél.persze amíg nem nekem kellet a fűtést fizetnem én is szerettem a havat meg a telet....
15/21 anonim válasza:
Nagyon várom, már hót herótom van a téltől.
Elegem van belőle, csúnya, amikor kellett volna akkor egy deka hó nem volt,most meg hogy szaladgálni kell ide oda, egyfolytába vagy szakad a hó és beáll a közlekedés, vagy nem szakad a hó, de nem takarítják és leáll a közlekedés...
16/21 anonim válasza:
Hogyne várnám, jön a jelentkezés egyetemre, ballagás, érettségi és csak májusig járunk suliba. Életem legjobb suliéve ez. Na meg persze a tavaszi kirándulások, bicajozás motorozás stb stb.
17/21 anonim válasza:
Igen.Utalom a hideget.Alig varom,mehessek gyerekekkel jatszoterekre,állatkertbe.
18/21 Gift válasza:
nekem az ablakom előtt van egy madáretető a fenyőfa alatt, és hemzseg a fa madárkákkal, kis gombócok ugrándoznak ide-oda, közben esik a hó is, mesés! na ezért az egy dologért, azt kell mondjam így bentről, hogy nem, nem várom.. :3 <3
19/21 anonim válasza:
Normális esetben nem szoktam várni, mert utána itt a nyár, és a meleget nem szeretem, de most utazok külföldre március elején. Csak ezért várom.
20/21 anonim válasza:
nagyon!!! Depis vagyok, nem viselem jól a bezártságot. A gyerekek is csak veszekszenek itt benn, bezzeg ha megyünk valamerre tök jól elvannak. Nem szeretek itthon lenni. Jó lenne többet melózni és kevesebbet itthon lenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!