Várjátok már ti is a tavaszt?
Figyelt kérdés
Én szinte kibújok a bőrömből:D
Szívem szerint elmennék futni,de még mindig korán sötétedik és nem akarom hogy aggódjanak a szüleim (meg fáj is a lábam). Szóval helyette felforgattam a szekrényeimet,takarítottam,közbe zenét hallgattam. Meg annyira ennék már egy kis friss salátát,piros retket a kertből:D
Nem szeretem annyira se a tésztát,se a krumplit,se a rizst és ilyenkor télen mást se eszünk szinte:(
2009. dec. 30. 18:25
1/9 anonim válasza:
várom- e ?!
én már augusztus közepén elkezdem várni :)
2/9 anonim válasza:
államvizsgázni fogok.tehát igen is meg nem is...:P
3/9 anonim válasza:
Nem!!! Én inkább arra vágynék, h nagy hóesés legyen....tavaszi hangulat már megvolt karácsonykor, sztem gáz volt :D
5/9 anonim válasza:
Tudod: "január, február - itt a nyár!" :))
Várom nagyon!
6/9 anonim válasza:
igen, nekem már a tökön tele van a téllel...
7/9 anonim válasza:
Várom már! Nagyon! Ha nyár lesz, akkor meg a telet várom. Velem mindig ez van...
8/9 anonim válasza:
igen, nagyon :)
de leginkább a nyarat és 40 fokos hőséget :)
én akkor vagyok elememben :D
9/9 anonim válasza:
Igen.
Már néhány év óta mindig nagyon örülök, amikor március elsején kikelek az ágyból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!