Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Ti milyen táncot táncoltatok...

Ti milyen táncot táncoltatok szalagavatón?

Figyelt kérdés
Vagy milyet fogtok, ha még nem volt meg?
2013. jan. 20. 14:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Komoly táncnak palotást táncoltunk, komolytalan táncunk polkázás volt. Minket tánctanár tanított, titeket nem? Szóval nem volt ott csetlés-botlás. :)
2013. jan. 20. 16:44
 12/25 rémuralom ***** válasza:
A kötelező keringőt (talán angolt, de sosem tudtam, melyik a bécsi, melyik az angol), és egy modern egyveleget öt dalból összevágva.
2013. jan. 20. 16:45
 13/25 anonim ***** válasza:

Ált. úgy van, hogy 'keringőzik" aki akar nálunk.

1 óra alatt lemegy az egész.

2013. jan. 20. 17:35
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

"Minket tánctanár tanított, titeket nem? Szóval nem volt ott csetlés-botlás. :)"

ENgem nem, mert egyrészt tudtam, hogy kell, másrészt nem álltam be idétlenkedni.

Ne haragudj, de az a baj ezekkel a keringőkkel, hogy egy 30 fős osztályból 20 gyereknek nincs ritmusérzéke. Hiába tanítja őket a világ legjobb tánctanára, akinek nincs érzéke, arról bármilyen jobb táncos megállapítja, hogy rosszul csinálja. Ráadásul hiába tud egy lány jól táncolni, ha a párja meg nem tud vezetni! Az én szememnek fájdalom, amit az iskolások csinálnak tánc alatt. Bálokon, rendezvényeken, táncversenyeken élmény körülnézni, de szép szalagavatós keringőt még életemben nem láttam.

Az utóbbihoz hozzátársul az is, hogy sok helyen nincs is egyeruha, hanem minden lány valamilyen másféle 5 éves leselejtezett esküvői förtelemben ropja. Ahol pedig egyen van, ott meg nem áll jól minden lánynak (egy 150 centis ducira és egy 170 centis vékony lányra hiába húzzák rá ugyanazt, hülyén fog mutatni). Egyszerűen nincs összkép. Bemutatókon odafigyelnek rá, hogy a lányok és a fiúk egyforma alkatúak legyenek, lehetőleg egyforma ruhában.

Az iskolákban ilyesmivel nem törődnek, csak odacsődül mindenki a tánctérre, és igenis csetlenek-botlanak.

2013. jan. 20. 17:37
 15/25 anonim ***** válasza:

én nem keringőztem, de lett volna lehetőség mind angol mind bécsi keringőre (évfolyamtáncok)

osztálytánc pedig palotás volt

2013. jan. 20. 20:17
 16/25 anonim ***** válasza:
minket is tánctanár/koreográfus tanított (mindenkit mindenre)
2013. jan. 20. 21:22
 17/25 anonim válasza:
93%
Szerintem a szalagavató célja nem az, hogy profi táncbemutatókat lássanak a meghívottak. Az én sulimban igenis szép volt a tánc, mindenki ezt mondta. Sokkal fontosabb, hogy a hozzátartozók látják, a lányokat-fiúkat táncolni és a diákok is élvezzék, amit csinálnak.
2013. jan. 22. 17:35
 18/25 anonim válasza:
93%
Előző vagyok. És a ruhák nem leselejtezett vackok nálunk, mind esküvői ruhaszalonból volt (oké, persze nem mondom, hogy nem volt néhány előnytelen választás, de hát ízlések és pofonok...) Ne hogy azt várjuk már el a mai anyagi körülmények között, hogy egyetlen alkalomra kölcsönözzenek 100.000-150.000 forintért ruhát, mert minek!? Az enyém "csak" 15.000 volt és elmondhatom, hogy igazán gyönyörű
2013. jan. 22. 17:40
 19/25 anonim ***** válasza:

Nálunk a szokás egy angol, egy bécsi és egy osztálytánc. Én szerettem volna keringőzni, de a külsős páromat nem hozhattam el, az osztályomból meg 5 fiú utasított el. Innentől kezdve nem érdekel, pedig szerettem volna bécsi keringőzni és jól érezni magam.

Az osztálytánc válogatott táncháború lesz. Lesz balett, hip-hop, Michael Jackson és az osztály száma. Ezt osztálytársaim tanítják be, elküldtük a tánctanárokat, mert bénák voltak.

Most lesz február 16-án, kíváncsi leszek. Van pár lány, akit utálok, kíváncsi leszek a produkciójukra. Legszebb öröm a káröröm. :)

2013. jan. 22. 19:27
 20/25 anonim ***** válasza:

Nálunk azért elég patinás esemény, minimum 1500 fő előtt megy az előadás, ami egész estés, 10 produkciót és a tűzést öleli fel. Miután a vendégek hazamennek, akkor jön a mi, kisestélyis bulink. Nálunk nagyon komolyan vették a dolgokat. De a ballagás is hasonló, bár ott még nagyobb a létszám, a környéken rendőri forgalomirányítást követel)

bocs az off miatt

2013. jan. 23. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!