Vannak még rajtam kívül akik egyedül, otthon iszogatva töltik az ünnepeket?
Figyelt kérdés
Tavaly a vodka volt a társaságom, idén a rumra szavaztam sörrel!
28/F
2012. dec. 24. 21:29
71/181 anonim válasza:
Haver,voltál már olyan részeg,hogy a szomszéd házba mentél haza?
Egészségedre..És éljen Siska !Ha már ekkora tehetség született!!!!!!!!!!!!!!
72/181 A kérdező kommentje:
Ok, még valakit? Még van 3 férőhely, az nem baj, ugye hogy már majd egy üveg rumot benyomtam, higgyétek el nem látszik rajtam, a rendőröknek sem szokott feltűnni!
2012. dec. 24. 22:42
73/181 anonim válasza:
Az "egy gyűrű" megteszi? Smeagol voltam...
74/181 anonim válasza:
Azért óvatosan drágaságaim, nehogy a csomó férjelöltből egy se érjen ide nekem.. mi lesz akkor? Jack d nem fog elvenni... És még a pacalt sem szereti :/
75/181 A kérdező kommentje:
Viszek egy Tuborgos kupakot az nyitófüllel olyan mint egy gyűrű, a drágaszáááááááááááág
2012. dec. 24. 22:44
76/181 anonim válasza:
Részemről nem terveztem iddogálást, de az itteni irományok felkeltették az érdeklődésemet a dolog iránt! Szilveszterre veszek valami piszok drága mérget, azt' benézem a Sas-kabarét.
22/F
77/181 anonim válasza:
Igaz is....nem ülök be egy részeg mellé. Én is ittam már. Felpattanok a bicajomra és letekerek...:D
78/181 A kérdező kommentje:
Ne emlegesd már légyszi azt a pacalt, most azt kívántam meg, honnan szerezzek, törjek be a szomszéd lidl-be egy konzervért, az nem az igazi!
2012. dec. 24. 22:45
79/181 A kérdező kommentje:
Áááá atombiztosan vezetek! Sőt sosem iszom csak ha vezetek! http://www.youtube.com/watch?v=hg6DZiQjZUE&feature=endscreen..
2012. dec. 24. 22:46
80/181 anonim válasza:
Ilyen egy jó feleség...az első férjjelöltet mindjárt börtönbe juttatja:D vagy a részeg vezetésért vagy betörésért:D 20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!