Mit és mennyirét vegyek anyósnak ajándékot, ha mindent odaad a lányának?
Figyelt kérdés
Volt már jénai, papucs, késkészlet, edény, köntös, pizsama.Minden sógórnőmnél kötött ki, annyira idegesít, legszívesebben nem vennék semmit. Ő sem erölteti meg magát, az unákájának egy nagyon otromba cipőt vett, egy éves, és 25 méretű műbőr cipővel jött, meg egy kínai játék mobiltelefonnal, tehát nem szánnék rá max 3000ft.2012. okt. 16. 11:25
11/18 A kérdező kommentje:
Karácsonyra tartogatom! :)
2012. okt. 16. 11:32
12/18 anonim válasza:
nem is rossz
minden évben kapjon tőled egy képet az unokáról
a végén lesz egy tök jó sorozata belőle .....
ennél többet nem tennék meg érte ha ilyen
13/18 anonim válasza:
Névre szolo bögrét. himzett törölközőt , amibe bele van irva a neve,fotoalbumot....
14/18 anonim válasza:
2. vagyok. mi mindig valami képes dolgot adunk, volt már hógömb, kispárna, album, keretezett kép, naptár, képeslap.
dm-fotószolgálatnál rendelünk, nézz körül náluk, hátha van valami ami tetszik :)
idén műtermi fotózást tervezünk és azokat a képeket kapnák meg :)
15/18 anonim válasza:
5ös vagyok újra
Ez a névre szóló cuccok tök jók, reméljük nem ugyanúgy hívják a lányát, mint őt, mert akkor az is ott fog kikötni :DDDDD
16/18 anonim válasza:
Viccet félretéve, ezek tényleg jó ötletek!! :))
Akár karácsonyra is.
17/18 A kérdező kommentje:
Nagyon jók a névreszóló dolgok, de félek ha kispárnát adnánk neki, odaadná azt is, és hozzáfűzné, " egy húzattal meg van oldva!!!" magyarul, nem látszanánk :( vagy csak a baby:(
2012. okt. 16. 11:42
18/18 anonim válasza:
Első vagyok, tényleg jó ez a névre szóló cucc!
Vagy egy szép könyv, amibe beleírod, hogy "Anyukának szeretettel: Pisti, Kati, Imike".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!